- 88,617
- 30,906
- 113
Bul yanındayımYok Ankara İzmir dost İstanbul'a açacak parayı bulamadım daha aw 😂
Bul yanındayımYok Ankara İzmir dost İstanbul'a açacak parayı bulamadım daha aw 😂
Bi ev tutalim recoyla savasla aw gerci biz istede foruma bakariz kovarlar bizi recodan cay isteyecekler reco sayi sayacak burdaİzmir'in yeri bende çok farklı dost
Hadı gıdek calısak ortam fena olurBi ev tutalim recoyla savasla aw gerci biz istede foruma bakariz kovarlar bizi recodan cay isteyecekler reco sayi sayacak burda
Ben o hataya Bikere düştüm bidaha düşmem 3 kişi kalıyoduk izmir de evde ayağımızı attığımız yer alkol şişesi içmeyecekseniz olabilir :\Bi ev tutalim recoyla savasla aw gerci biz istede foruma bakariz kovarlar bizi recodan cay isteyecekler reco sayi sayacak burda
Yok ya ne alkolu icmeyemi gidiyozBen o hataya Bikere düştüm bidaha düşmem 3 kişi kalıyoduk izmir de evde ayağımızı attığımız yer alkol şişesi içmeyecekseniz olabilir :\
gidiyoz
Recep abi içirmez zaten sigara bile kullanmıyor abim benim :\Yok ya ne alkolu icmeyemi gidiyoz
Ben ıcmıyomBen o hataya Bikere düştüm bidaha düşmem 3 kişi kalıyoduk izmir de evde ayağımızı attığımız yer alkol şişesi içmeyecekseniz olabilir :\
Konu bizim konu la ne dikmesiNeyse konuyu dikmeyin :\
Sımdı bız ne kazandık ahmoKonu bizim konu la ne dikmesi
Her zaman kazandigimiz seyiSımdı bız ne kazandık ahmo![]()
Ben sana çok dedimSımdı bız ne kazandık ahmo![]()