- 30,620
- 9,651
- 113
40 saat çok olmuş dost sponsor forumaTebrikler dost
Betistte 10 saate yollar zaten
Supertoto tam 40 saat oldu 13k parayı yollayamadi aracı kurumda diyip duruyor
40 saat çok olmuş dost sponsor forumaTebrikler dost
Senin özelliğin ne dostum diğer dostlardan ne farkın var ? Genel söyledim işte takip eden dostlaraDost bana tsk yokmu 😄😄😄
Anlamadım ki40 saat çok olmuş dost sponsor foruma
Sakadan mi anlamiyorsun kardesim gır gır sanata yapiyoruz hayrini gor kendineSenin özelliğin ne dostum diğer dostlardan ne farkın var ? Genel söyledim işte takip eden dostlara
Dost tebrikler bu işi barbi sabırla işliyorsun kazancın daim olsunAnlamadım ki
Öderler umarım bir an önce yoksa destek konusunu ziyaret ederizAnlamadım ki
Yapan kisiye göre değişir.Sakadan mi anlamiyorsun kardesim gır gır sanata yapiyoruz hayrini gor kendine
Şikayet sevmiyorum dost yoksa yazardım promosyonları varmış heralde ondan yoğunluk fiyolarÖderler umarım bir an önce yoksa destek konusunu ziyaret ederiz
Yapan kisiye gore degisiyor diyorsun kotu birsey demedik terslemenin anlami yok yane onu anlamiyorum yane ne bu kıbırYapan kisiye göre değişir.
Eywallah görürüz heralde
O da neymiş öyleBetist payfixi reddetti bakalım ne diyecekler
Betisti aceleye getırdım dost programa bakmadan salladık macları. yarın yine denıcem 1000e 1000 çok iyiTebrikler dost
Dostum ne kibrinden bahsediyorsun gözünü seveyim ya. Neyse bişey demiyorum. Hayırlı forumlarYapan kisiye gore degisiyor diyorsun kotu birsey demedik terslemenin anlami yok yane onu anlamiyorum yane ne bu kıbır
Çok güzel bonus dost tam komboluk. Yarın daha çok maç var rahat oturtursunBetisti aceleye getırdım dost programa bakmadan salladık macları. yarın yine denıcem 1000e 1000 çok iyi
Kım lo soyleseneYine Birileri boş yapmış son ban hakkımı burda kullanmak istemiyorum bb