- 66,362
- 32,233
- 113
Beyler parayı yedim bb
Bazen de ayarları yok ilk yarıdan 4 5 gol atarlarİlk gol olan maç gidiyor en erken atan yatıyor bu kadınlar çok dengesiz abdest şart oldu 🤣
Afiyet olsunBeyler parayı yedim bb
hadi dost bonanzada max win alıcaz dahaBeyler parayı yedim bb
Stuttgart da mı bastın 😁Beyler parayı yedim bb
Afiyet olsun bi 5tl gupon parasi at belki sansimiz doner😂😂Beyler parayı yedim bb
Hayaller Paris hayatlar Max win 😁hadi dost bonanzada max win alıcaz daha
Normal iddaa bayisinde bile 10 tl olmuş geçen gün 9 tl vardı kupon yapayım dedim kuponu yaptım yatıracam 10 tl oldu abi dedi 🤣 🤣Afiyet olsun bi 5tl gupon parasi at belki sansimiz doner😂😂
Maalesef kacaqa tesvik tam qazNormal iddaa bayisinde bile 10 tl olmuş geçen gün 9 tl vardı kupon yapayım dedim kuponu yaptım yatıracam 10 tl oldu abi dedi 🤣 🤣
Hala bayiler var mı oda iyi 😁Normal iddaa bayisinde bile 10 tl olmuş geçen gün 9 tl vardı kupon yapayım dedim kuponu yaptım yatıracam 10 tl oldu abi dedi 🤣 🤣
Gerçi oynuyan adamlarda 10 tl 20 tl aşağı oynamıyor ama 3 5 tl den karışık kupon iyi oluyorduMaalesef kacaqa tesvik tam qaz
Allah Allah hadi ama sırada bekleyenler var sal artık be abiHala bayiler var mı oda iyi 😁
Bayiler para basioHala bayiler var mı oda iyi 😁
Saliyorum hemen bb😁Allah Allah hadi ama sırada bekleyenler var sal artık be abi
Olsa ne olacak ki hepsi kan ağlıyor önceden tıklım tıklım olan yerler şimdi sinek avlıyorHala bayiler var mı oda iyi 😁
Oynayanlarin coquda yasli zaten quzel para basanlarsa oluyor at yarisi oynayan ata fisildayan insanlar diyok😂Gerçi oynuyan adamlarda 10 tl 20 tl aşağı oynamıyor ama 3 5 tl den karışık kupon iyi oluyordu
Ata bende çok heveslendim de 1 kere girip heves edip öğrenmedim oynamadım iyikide oynamamışım diyorum valla 🤣 🤣Oynayanlarin coquda yasli zaten quzel para basanlarsa oluyor at yarisi oynayan ata fisildayan insanlar diyok😂
Aklımdan geçmedi değil 😅3 oldu 3,5 üst almışsındır kesin dost :d