- 11,148
- 7,236
- 113
EvetBurası tamam dahada essegin şeyine şey kaçırmayalım
EvetBurası tamam dahada essegin şeyine şey kaçırmayalım
2yi atarsa pişman olur muyum acabaKoydu sando
TebrikssBurası tamam dahada essegin şeyine şey kaçırmayalım
güzel etkinlik oldu abiŞimdi konuda çok takip eden var
1 Rollcu @Valenciennes
2 Rolcu secicez aralardan bu konudaki arkadaşlar ödülden faydalana bilir sadece arkadaşların Rollerinde basarirlarsa
Şimdi konuda çok takip eden var
1 Rollcu @Valenciennes
2 Rolcu secicez aralardan bu konudaki arkadaşlar ödülden faydalana bilir sadece arkadaşların Rollerinde basarirlarsa
Kaç orandı2yi atarsa pişman olur muyum acaba
Tebrikler reisŞimdi konuda çok takip eden var
1 Rollcu @Valenciennes
4.5Kaç orandı
Çok arkadaştan öte en başından beri takip eden sanki çok kişi yok gibiŞimdi konuda çok takip eden var
1 Rollcu @Valenciennes
Bol şanslar...Şimdi konuda çok takip eden var
1 Rollcu @Valenciennes
Valla bakmadım dostÇok arkadaştan öte en başından beri takip eden sanki çok kişi yok gibi
Abi 4.71 orandan döndü iyi yakalamışımBoticin oranı niye o kadar yüksek la Allah’ın çingenesi Basavareddy daha dünkü bebe nasıl favori olur bu maçta
Anladım ve tahmin etmiştim, bol şansValla bakmadım dost
Böyle biter
yoktu kiBöyle biter
50 lira cepte
Etiket atmışsın bana geldimŞimdi konuda çok takip eden var
1 Rollcu @Valenciennes
Parayı aldım kaçtım dost sınırdan yazıyorum@Valenciennes ne zaman başlıyoruz?