- 64,870
- 36,163
- 113
dost sen trezzy sin dimi ona benzettim seniOo dost dur dur bisey yazarsam abuzer bana patlar
dost sen trezzy sin dimi ona benzettim seniOo dost dur dur bisey yazarsam abuzer bana patlar
Çekim gelirse gorusuruzRicA ederim kral at bakalım bi 5 k bunun serefine
Treezy cahil di dost o gittidost sen trezzy sin dimi ona benzettim seni
eyvallah dost ne bu şiddet celal sana dökülen kanlarTeşekürler beyler
Dmlerde bulusuruz🤠Çekim gelirse gorusuruz
efsaneydi diyosun artk efsane olduTreezy cahil di dost o gitti
Başkan Dm acmami yasaklamış sorry beyler başkan uyanınca gönderimler sağlanır 😃Dmlerde bulusuruz🤠
Ekremden alırsın o zaman bundan sonra maçlarını kaybedersiniz beraberÇekim gelirse gorusuruz
Efsaneler can verir forumu yaşatmak içinefsaneydi diyosun artk efsane oldu
Bizim dmleri açık bıraktıBaşkan Dm acmami yasaklamış sorry beyler başkan uyanınca gönderimler sağlanır 😃
He ondanmı sıctın laleEkremden alırsın o zaman bundan sonra maçlarını kaybedersiniz beraber
bende eski bi efsaneyim dost hazin sonEfsaneler can verir forumu yaşatmak için
Eko dan alma sen gene joe varÇekim gelirse gorusuruz
Dur dost dm nin yanmasını bekliyorumbende eski bi efsaneyim dost hazin son
dost o dm yanmaz @Novasky eski dm den yazdım sana bişey için ona bakmadın hala loDur dost dm nin yanmasını bekliyorum
Eko kime dedin onu şimdi sen ciddi ciddi soruyorumEko nunkini yemeden duramıyolar neyse bb
Novasky bey siz ulasırsınız bana ulasmazsanızda ayıp edersnz 😀😁
Dm yanmazsa yapcak bisey yok dost başkaları yakar belkidost o dm yanmaz @Novasky eski dm den yazdım sana bişey için ona bakmadın hala lo
Ikile hadi bi yedin sen yiyeceğin kadar azmi geldi sktklarmEko nunkini yemeden duramıyolar neyse bb
Novasky bey siz ulasırsınız bana ulasmazsanızda ayıp edersnz 😀😁
İşine bak😴Eko kime dedin onu şimdi sen ciddi ciddi soruyorum