- 31,884
- 13,775
- 113
Ahahaha ben bamya sevseydm sana ulasırdım uzaaaIkile hadi bi yedin sen yiyeceğin kadar azmi geldi sktklarm
Ahahaha ben bamya sevseydm sana ulasırdım uzaaaIkile hadi bi yedin sen yiyeceğin kadar azmi geldi sktklarm
Mal awAhahaha ben bamya sevseydm sana ulasırdım uzaaa
la lale hergün bize hahaha felan atıon burda makara yapıız onu bunu yapıoz ben sana ne zaman kötü kelime kullandı boş yapıyorsun yazdığın şeyleri seçerek yaz onu yazan başja biri olsa önce raporlar sonra basardm.İşine bak😴
Terbiyesiz senin seviyene inememMal aw
Çıkamam diyecen at bülüşüTerbiyesiz senin seviyene inemem
Hrrkes sinirli a ela lale hergün bize hahaha felan atıon burda makara yapıız onu bunu yapıoz ben sana ne zaman kötü kelime kullandı boş yapıyorsun yazdığın şeyleri seçerek yaz onu yazan başja biri olsa önce raporlar sonra basardm.
Sakin tost kızılcak durum yok buradala lale hergün bize hahaha felan atıon burda makara yapıız onu bunu yapıoz ben sana ne zaman kötü kelime kullandı boş yapıyorsun yazdığın şeyleri seçerek yaz onu yazan başja biri olsa önce raporlar sonra basardm.
Küfürbaz ahlaksız tüüüÇıkamam diyecen at bülüşü
sakinim lale yoksa küfür ederdim makara yapıoz geçiyoruz sen yapınca ben de gülüp geçiom kötü bişey yazmıom ona göre sende öyle davranSakin tost kızılcak durum yok burada
Neyse bbb hadi
Dm çok dolu dost tekrardan yazdost o dm yanmaz @Novasky eski dm den yazdım sana bişey için ona bakmadın hala lo
Üstune alınıyorsan sanada dedimsakinim lale yoksa küfür ederdim makara yapıoz geçiyoruz sen yapınca ben de gülüp geçiom kötü bişey yazmıom ona göre sende öyle davran
gel dost gel gitmeHrrkes sinirli a e
kanka nerden yazım o şeyi kapadıysan göremen zaten özelin kapalıDm çok dolu dost tekrardan yaz
Sponsor mu olcan gitmiyim madengel dost gel gitme
Bak hala ne diyon eko üstüme alınsam basardım raporu geçerdim ben burda kimseye küfür kullanmıyorsam kimsede bana kullanamazÜstune alınıyorsan sanada dedim
Alınmıyorsan sana dememişimdir kardes
Gülmeye devam ahahaha
Beyin bedava bitane al cimrilik etmeÜstune alınıyorsan sanada dedim
Alınmıyorsan sana dememişimdir kardes
Gülmeye devam ahahaha
Kardesss üstüne alımmıyorsan tmm sus artık daaaaaaBak hala ne diyon eko üstüme alınsam basardım raporu geçerdim ben burda kimseye küfür kullanmıyorsam kimsede bana kullanamaz
o nasıl bişey dostSponsor mu olcan gitmiyim maden
Sende olmayanımı?Beyin bedava bitane al cimrilik etme