- 66,362
- 32,233
- 113
Aw başkası olsa o 5 lirayı atmazdı at geri beğenmediysenNe bu 1005 Roll açmak için damga vergisi ödüyoruz başkana o nerde
Aw başkası olsa o 5 lirayı atmazdı at geri beğenmediysenNe bu 1005 Roll açmak için damga vergisi ödüyoruz başkana o nerde
Atalım 5 liranı kes trası Abuzer size yaranılmazAw başkası olsa o 5 lirayı atmazdı at geri beğenmediysen
Uzatma enişte çıkalım şu konudan şans gidiyo ac gelelimAtalım 5 liranı kes trası Abuzer size yaranılmaz
Enişte hedefe vardinmi konuyu kitle bolusuruz 3 muzAtalım 5 liranı kes trası Abuzer size yaranılmaz
Biz neredeyiz ulanKasa 1 hedef 5 3 eniştenin 1 benim 1 dağıtım
Tsekurler dosttebrikler knk
Sen hakkını enisteye verdin orası beni bağlamaz daha yeni kazandın bide aw iskorpitBiz neredeyiz ulan
He öyle desene enişte 3 alıyor degilmi 1500 - 1500 kirisiiriz sonra seninle kriisirizSen hakkını enisteye verdin orası beni bağlamaz daha yeni kazandın bide aw iskorpit
Dağıtım yok demiş aw 3e bölecez işteHe öyle desene enişte 3 alıyor degilmi 1500 - 1500 kirisiiriz sonra seninle kriisiriz
Gelir buBoca 0.5 üst
Cratone genel 1.5 üst
Catania 0.5 üst
Sen sigara kullanmıyorsun diye biliyorum dostenişte sen de bize bir sigara ısmarla bari @Enişte 40 yıl hatrı varmıs
sen bizi cok yanlıs biliyorsun dostSen sigara kullanmıyorsun diye biliyorum dost