- 31,264
- 25,866
- 113
Neyse bb
Gerçekten talihsiz bir açıklama olmuş benceBiz kime güvencez hocam rol kazanan yazmış bana üzülmeyim diye
kalbim acıdı kırıldı hiç kırılan bardağı yapıştırdınmı hocamGerçekten talihsiz bir açıklama olmuş bence
Bizim bardakla işimiz olmaz dost, kupadan çay içeriz ve fona para atarız geneldekalbim acıdı kırıldı hiç kırılan bardağı yapıştırdınmı hocam
Görünmez olmuşum teşekkürlerBizim bardakla işimiz olmaz dost, kupadan çay içeriz ve fona para atarız genelde
Ayıp bee kaybetme ustası diyerek üzdün bizi😀butragueno / daha once yaptı Basket onu bıtırdı
Omer918 / Olabilir
mustafadlbs / Olabilir
Erdinc414184 / Birdaki rollde İlk sırada
keskin4455 / Bagımsız Bir devlettir Dayımız
drogba6 / Olabilir
Enişte / Dede de Suan ulasamıyoruz
Aekrem / Kaybetmede Usta
Wajjj / Kendı Kazandı
Fterim1905 / Seçil erzan konusuyla ılgılenıyor
Yapabilirim / Daha sonra olabilir
JoeQuanqa / Roll kazanan adam genellıkle
ula ben sanki maçı ben vermşim gibi ben basket oyna dedim sen sapan oynamışsın onlar basket değildiki gittin en rezil maça oynadın 😀Ayıp bee kaybetme ustası diyerek üzdün bizi😀
Dun joe denen arkds saqolsn baskete yonlendırdı yooosam kazanacadıkk
Sen ne ara geldin konuya sjdjfnfnGörünmez olmuşum teşekkürler
Sahitlerim var pasto macına koll alcktm basket didinula ben sanki maçı ben vermşim gibi ben basket oyna dedim sen sapan oynamışsın onlar basket değildiki gittin en rezil maça oynadın 😀
tek bır sansın var Bir mac soylemeEyvallah
ulan ben senin yerinde olcam bi maça emin olcam alırdım yani zorla basket al demedik ki 1 sefer söyledim direk aldın ama o kadar ben emin olsam alırdım futbolu. 😁 demekki emin değilmişsinSahitlerim var pasto macına koll alcktm basket didin
Aha dayıya sor @keskin4455
Bırak bu hurafeleri hocammm aklım pasto macında die baqrdmmmulan ben senin yerinde olcam bi maça emin olcam alırdım yani zorla basket al demedik ki 1 sefer söyledim direk aldın ama o kadar ben emin olsam alırdım futbolu. 😁 demekki emin değilmişsin
Alaydın elini bağlamadık 😀Bırak bu hurafeleri hocammm aklım pasto macında die baqrdmmm
Aklımızı celdın bak smdi kaybetme ustası olduk 😁Alaydın elini bağlamadık 😀
Çok devrik cümle eror verdimtek bır sansın var Bir mac soyleme
Bana kazanma ustağı yazmış kazandığım savaş hatırlamıyorumAklımızı celdın bak smdi kaybetme ustası olduk 😁
Ne qzel bavulları hazırladıydım
özür dilerm senle daha byük dalqa qeçmiş kardesm 😂😂Bana kazanma ustağı yazmış kazandığım savaş hatırlamıyorum
anlamadım sanıo anladım o daha çok kalbimi kırdıözür dilerm senle daha byük dalqa qeçmiş kardesm 😂😂
Büyüyünce qeçer kardo 😁anlamadım sanıo anladım o daha çok kalbimi kırdı
Mac ver mac 1 taneÇok devrik cümle eror verdim