- 64,945
- 36,230
- 113
dost kendimin kendime çektiği şeyNaH nedir
Kelimelerimizi seçerek yapalım beyler
dost kendimin kendime çektiği şeyNaH nedir
Kelimelerimizi seçerek yapalım beyler
Devamsa sizin paydann devam ederim yarım saat sonra verebilirim çekimi size kalmisdost kendimin kendime çektiği şey
bana hoş dost sen kazancaksan tamamdır ver dersen verim ince sıkıdımDevamsa sizin paydann devam ederim yarım saat sonra verebilirim çekimi size kalmis
yetişemedik 3 al diycektim3 oldu
Benlik bir durum değil Joe sizin paydan alicam gelirse kazanç sizinbana hoş dost sen kazancaksan tamamdır ver dersen verim ince sıkıdım
tamam devam edelim işte joe ile güvenBenlik bir durum değil Joe sizin paydan alicam gelirse kazanç sizin
İlkkez bı ödül kazandık..dewam etmeni isterimde son dalı yaktık...birşey doyemiyom..sen bilirsin kardesimDevamsa sizin paydann devam ederim yarım saat sonra verebilirim çekimi size kalmis
dost hiç yoktu öyle düşün 50 ile napcan senbence kafidir ya en son çay bittikten sonra batağa döndüğümüzde hesabı ödeyemedik![]()
sen benim payı bas tek sigaram var nede olsa 😅Benlik bir durum değil Joe sizin paydan alicam gelirse kazanç sizin
Albion iy 0.5 üst benim payı bas geçBenlik bir durum değil Joe sizin paydan alicam gelirse kazanç sizin
la bunu ne paylaşsak ne paylaşmasak ne 😅225 TL niz var şuan
50 bile düşmüo kişi başo 😅3 oldu