- 6,372
- 4,601
- 113
Toplu olsun ayri gayri olmayalim arkaslar
sonra laf etcek olanınkini vurma dostJoe ile ptr payını vurucam ozaman diğer 2 arkadaşa 50 atariz
Para benim para dost kimse laf edemez senle ptr oyna diyorsunuz diğer arkadaşlar hyr diyor onlara paylarını atarımsonra laf etcek olanınkini vurma dost
Vur gitsin benim payidaJoe ile ptr payını vurucam ozaman diğer 2 arkadaşa 50 atariz
tamamdır dostPara benim para dost kimse laf edemez senle ptr oyna diyorsunuz diğer arkadaşlar hyr diyor onlara paylarını atarım
Birlikte kazanmak yada kaybedek..dost yalnız bırakılmaz...Para benim para dost kimse laf edemez senle ptr oyna diyorsunuz diğer arkadaşlar hyr diyor onlara paylarını atarım
maç bitcek zatenAnlasın beyler sonra tantana olmasın 50 TL için kalp kırmaya gerek yok
Güzel bir maç seçin 225 vuralım 1.80 bile olsa 50 yerine 80 alirsinizAlbion iy atar gibi duruyor 36dk şans tabi
Estağfurullah...gelirse marboro gelmezse tütün içeriz..bünye alışık ddDAnlasın beyler sonra tantana olmasın 50 TL için kalp kırmaya gerek yok
Dakka 37 laAlbion iy atar gibi duruyor 36dk şans tabi
salta per üstGüzel bir maç seçin 225 vuralım 1.80 bile olsa 50 yerine 80 alirsiniz
sayemde pay aldı@arkanabakma kabul etmedi onun payıni atarim
Mac yoksayemde pay aldı
bu albion atcak gibi cok yükseldim ama 6 isabetli olduDakka 37 la