- 32,528
- 30,772
- 113
Betzula seni bile kandırmış valla helal olsunBetzula eski yeni üyelere 250 Freespin diye mail atmış 1000 kere para yatırdık bende deneme bonus talep ettim bakalım eklenecek mi terim
Betzula seni bile kandırmış valla helal olsunBetzula eski yeni üyelere 250 Freespin diye mail atmış 1000 kere para yatırdık bende deneme bonus talep ettim bakalım eklenecek mi terim
hahahahb ciddi ciddi mi yaptın enişte100 lira var mı dost Ekli dosyayı görüntüle 521347
Veriyo dost deneme almadıysan som 24 saat ıcımde yatırım varsa deneme alabiliyorsun yatırım çekimin olsada 250 spin 1500 yap 500 çek trişkahahahahb ciddi ciddi mi yaptın enişte
Bence tam tersi1.1 olursa gelir 0.2 olursa patates
para nerde enişteVeriyo dost deneme almadıysan som 24 saat ıcımde yatırım varsa deneme alabiliyorsun yatırım çekimin olsada 250 spin 1500 yap 500 çek trişka
Garip bişey . Hangi oyunda pekiVeriyo dost deneme almadıysan som 24 saat ıcımde yatırım varsa deneme alabiliyorsun yatırım çekimin olsada 250 spin 1500 yap 500 çek trişka
Enişte gündüz iyi para verdiler 8den sonra ki maçlarda topladılar hepsini1.1 olursa gelir 0.2 olursa patates
Dede var içlerinde dost o bize yeterGarip bişey . Hangi oyunda peki
1 gol çıksın da1.1 olursa gelir 0.2 olursa patates
Senden alcaz işte bekliyoruz dostpara nerde enişte
ben çölde bitkin bi bitkiyim suya muhtaçSenden alcaz işte bekliyoruz dost
Enişte sen oynamayinca vucudta titrmee oluyormuSenden alcaz işte bekliyoruz dost
Çölde kaktüs olur dost en sevdiğim bitki bizim gibi tekten takılıyor odaben çölde bitkin bi bitkiyim suya muhtaç
Oluyo dost bi 500 atta bi 5 liradan 200 turbo atalım gitsin şu titremeEnişte sen oynamayinca vucudta titrmee oluyormu![]()
Niye ki, vermediler miHermes bete bak dünya devinden 250 Freespin diye mesaj atmış daha da para yatırmam bunlarda dolandırıcı olmuş
Hesap var zaten hermesin neresi dünya devi dostNiye ki, vermediler mi
Baska vaziyetlerde titeiyorEnişte sen oynamayinca vucudta titrmee oluyormu![]()