- 28,845
- 26,742
- 113
Carsaflari hazirladinmi carsaf dukkani acmis ozhasmin yegenimDayım geçen bi basket verdi 3 dkda 1 sayı çıkmadı anlaşılan bize gelmeyecek bahsi bastırıp çapraz bahse 500 dolar koymuş , Gelirse zaten ben verdim diyip alacaktı
Carsaflari hazirladinmi carsaf dukkani acmis ozhasmin yegenimDayım geçen bi basket verdi 3 dkda 1 sayı çıkmadı anlaşılan bize gelmeyecek bahsi bastırıp çapraz bahse 500 dolar koymuş , Gelirse zaten ben verdim diyip alacaktı
Bende Eshelon dayımıza 2 kupon verdik oynamadı tuttu bu sefer oynadı yatıyor demek ki neymiş çekirge 3 kere sıcramazmıs benlik bir şey yokDayım geçen bi basket verdi 3 dkda 1 sayı çıkmadı anlaşılan bize gelmeyecek bahsi bastırıp çapraz bahse 500 dolar koymuş , Gelirse zaten ben verdim diyip alacaktı
Çarşaflar her zaman hazır içine yeşilliği koycaksanCarsaflari hazirladinmi carsaf dukkani acmis ozhasmin yegenim
Aydın abim nezih bi adam öyle maç almaz kolay kolay kendisi koymalı o 55kyı 3lü kombindenBende Eshelon dayımıza 2 kupon verdik oynamadı tuttu bu sefer oynadı yatıyor demek ki neymiş çekirge 3 kere sıcramazmıs benlik bir şey yok
Yesillikleri doktorlar aldi leoparli donumuda aldilarÇarşaflar her zaman hazır içine yeşilliği koycaksan
Doktor demişken bana bi üroloji doktoru lazım geçen bi Ebony bulduk domates tarlası çıktı karının tampondan rahatsızlık kapmayalımYesillikleri doktorlar aldi leoparli donumuda aldilar
Okmeydani hast ürolojisi cok iyiDoktor demişken bana bi üroloji doktoru lazım geçen bi Ebony bulduk domates tarlası çıktı karının tampondan rahatsızlık kapmayalım
Onegecer birazdanSas 2-2 oldu
2/1 olacak dayıOnegecer birazdan
Kuvvetli nefesim yone bir olayi cozdu nefesimi bosa harcamamaliyimSabretmek her isi kolaylastirir der ! Yuce rabbim
Parasi olan bassin iste bu maca basilir2/1 olacak dayı
1 puanı alıp kaçalım derdindeler yaBu Hannover gol atmak için çıkmamış sahaya
,1-1 olsun alsınlar puanları1 puanı alıp kaçalım derdindeler ya