- 2,997
- 11,282
- 113
Bana güven, kaybedersek Enişte'den tahsil ederizBen basketten anlamam dayı 😂😂
Bana güven, kaybedersek Enişte'den tahsil ederizBen basketten anlamam dayı 😂😂
NBA enişteHangi lig bu anlamam pek
Bildirim gelmedi enişte başka kişiye mi gonderdi acaba ara bakayim aydın abiyiAydın abi güzel takip ettik enişte ama onun konu nerde bulamadım 10k vurdu heralde ortaya
NBA , golden state- sacramantoHangi lig bu anlamam pek
Görsel atsana enişte başka maça basmiyakNBA enişte
Enişte büyük patladı dayı bir yamalı donu var onu da mı alacaksınız böyle dostluk olur muBana güven, kaybedersek Enişte'den tahsil ederiz![]()
Kaçtan alalımNBA , golden state- sacramanto
sen hangi şehirdesin. seni bir ziyaret edeyim benEnişte büyük patladı dayı bir yamalı donu var onu da mı alacaksınız böyle dostluk olur mu
Helal olsun enişte inanmiyanlar Dm gelsin çıkar göster 😂😂Enişte büyük patladı dayı bir yamalı donu var onu da mı alacaksınız böyle dostluk olur mu
242.5Kaçtan alalım
Gezmediğimiz yer kalmadı abi Antalya ya geldik soğuk yerler yaramıyor bize gelde bi Kıbrıs yapalım don kaldı dedik ya anlaman lazımdısen hangi şehirdesin. seni bir ziyaret edeyim ben
geçenlerde bir hatun yazmıştı Antalya'ya gel, takılalım diye. haftaya gelecem oraya. seni de ziyaret ederim.Gezmediğimiz yer kalmadı abi Antalya ya geldik soğuk yerler yaramıyor bize gelde bi Kıbrıs yapalım don kaldı dedik ya anlaman lazımdı
Gel abi bir oku bize bildiğin duaları sen güzel okuyormuşsun belki faydası olurgeçenlerde bir hatun yazmıştı Antalya'ya gel, takılalım diye. haftaya gelecem oraya. seni de ziyaret ederim.