- 8,683
- 2,998
- 113
cru saplarsın olum erkenden şöle 70 e kadar fln
3 yanlış söylemeyelim %dem yüksekYanı 4 kere yaptırdım 2 basarılı Dogru dedın
Kendimi şanslı hissediyorum😋😋Birkerede roll yaptırdıgımızda Hedefe Ulasıldı Yazın laaa
Eminmisin 3 En son kazandıgında 900 Tek adımda paralamanla beraber 4 oluyor3 yanlış söylemeyelim %dem yüksek
Paralama mı oldu o yaniEminmisin 3 En son kazandıgında 900 Tek adımda paralamanla beraber 4 oluyor
Yani kazanılmayan Rolll Paralama Oluyor Daha afiilli Biresey bulduysan soyle onu dıyelımParalama mı oldu o yani
Kazansakta mi dostHerneyse Birtek Rıza Hoca Kaldı yuksek kasayla Roll yaptırmadıgımız Onada Yaptırdıkmı Rolll Faslı kapanır artık
Yani Kazansanda Rıza hoca Ben sohbetım muhabbetım olan adamlarda Kendılerıne kasa yapssın diye Roll yaptırıyorum bana Bi karı yok bu ısınKazansakta mi dost![]()
Joe o roza kımHerneyse Birtek Rıza Hoca Kaldı yuksek kasayla Roll yaptırmadıgımız Onada Yaptırdıkmı Rolll Faslı kapanır artık
Haklisin valla dogru ondan sonra sana kârı olan sekilde yapariz o zmanYani Kazansanda Rıza hoca Ben sohbetım muhabbetım olan adamlarda Kendılerıne kasa yapssın diye Roll yaptırıyorum bana Bi karı yok bu ısın
teklıflere AcıgımHaklisin valla dogru ondan sonra sana kârı olan sekilde yapariz o zman![]()