- 23,128
- 11,711
- 113
Göklerden gelen Bir karar vardırSenmi bılındun pikaçumu bılundu bana kalsa herkes bulunmuştur
Göklerden gelen Bir karar vardırSenmi bılındun pikaçumu bılundu bana kalsa herkes bulunmuştur
Ben burdayım novasiki demek ddBu rol sahibine kupon kazanınca etiket atınca noluyor dostlar merak ediyorum oda kazandığını görsün diyemi
Ah ulan ah5 kesındı acımam o yuzden hemen yukselıp hemen batıyom
Yarın aylık kayıptan denıcez guzel maxlar olur unarımAh ulan ah
Reco şimdi hızını alamayıp devam edecek 🤣Taktik bınlar hep dost 😀
Göklerden inen bendim bideGöklerden gelen Bir karar vardır
Takipte olacağımYarın aylık kayıptan denıcez guzel maxlar olur unarım
307 büyük para 20 orana bassan 6.5k güzel paraReco şimdi hızını alamayıp devam edecek 🤣
Reco 2 k yap kişi başı 500 olsun 😁307 tl paranız var ıster atayım sıze ıster devam edın benım ıcın farketmez
Etıketlerım yarınTakipte olacağım
Suvatin 16.50 vardı 😁307 büyük para 20 orana bassan 6.5k güzel para
Rulette üst üstte 2 kırmızı 1200 para mis307 tl paranız var ıster atayım sıze ıster devam edın benım ıcın farketmez
Dost bu rolling raconudurBu rol sahibine kupon kazanınca etiket atınca noluyor dostlar merak ediyorum oda kazandığını görsün diyemi
Tamam etiket atarsın ama beni abuzerden önce etiketle mümkünse 🤣🤣Etıketlerım yarın
Basszz gelsin307 tl paranız var ıster atayım sıze ıster devam edın benım ıcın farketmez
Devam et reis307 tl paranız var ıster atayım sıze ıster devam edın benım ıcın farketmez
Ahmet reis büyüktür o ne derse yerinde derDost bu rolling raconudur
-Ödül gelmezse kendimi bıçaklarım
-Sabahtan beri takipteyim
-Çekimin geldi mi (ahmet reis)
Yok ben burdayım ilk ben won yazdım ödül gelmezse etiket değil bomba atarımBu rol sahibine kupon kazanınca etiket atınca noluyor dostlar merak ediyorum oda kazandığını görsün diyemi