- 48,705
- 53,259
- 113
Bol sans takip sartmi😱
Şart eko yani bu saatte kumar oynamiyorsan takip de edersin hemde sohbet muhabbet olurBol sans takip sartmi😱
Konu beklemedeye taşındı
Tam qaz takipteyim😆Şart eko yani bu saatte kumar oynamiyorsan takip de edersin hemde sohbet muhabbet olur
Hadi ulan dk44 iy atta tek maç takip edekGuarani
Club Olimpia Asuncio
Kalmış bı kolll
Sıkıntı yok dostKonu beklemedeye taşındı
Dilediğine özelden ulaşabilirsin Asabii
Forum genel kurallarını biliyorsun
Gecen güzel olsun
Öteki maçta oranlar çok değişiyor dep geçen maçta ezeli rakibine yenilmişti bu mactada gölü yemesi sasirtmadi lakin atar diye düşünüyorum 2 orandan bu orana çektiler şimdi tekrar 2 oran enterasanGuarani
Club Olimpia Asuncio
İy qirdi
Çok büyük şike dönüyor olabilir amaÖteki maçta oranlar çok değişiyor dep geçen maçta ezeli rakibine yenilmişti bu mactada gölü yemesi sasirtmadi lakin atar diye düşünüyorum 2 orandan bu orana çektiler şimdi tekrar 2 oran enterasan
Sağol komurcuBol dans
Bu sezon nacionalden uzak durmak lazım ama duramiyoruz başkanı tanıdık aw 😃Çok büyük şike dönüyor olabilir ama
Az çok tanıyorum depi qolu qec dklar da buluyor
Benm tahminim ms 2/1 ev alır depin qolunu qaranti qoruyorum
Bol sans dost
Sagolasin dostBol sans dost
Çok samimi yakın arkadas qaliba😆Bu sezon nacionalden uzak durmak lazım ama duramiyoruz başkanı tanıdık aw 😃
Bunlarda kel alışmış iyice 7 kornere 1.80 veriyoSağol komurcu
Bayağı yakın başladı hadi bakalım bolsans izlemeye gidiyorumÇok samimi yakın arkadas qaliba😆
Ozmn kesin senin için atarlar
Korner acmiyorlarki benim oynadigim sitedemi problem var acaba ama altyapı hep aynıBunlarda kel alışmış iyice 7 kornere 1.80 veriyo