- 40,110
- 20,800
- 113
Bana atsın restbeti çekeriz puahahaBonus konusu mu bura
Bana atsın restbeti çekeriz puahahaBonus konusu mu bura
Topla vurşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah![]()
Gönder gelsinşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah![]()
Sen tekcisin tekci kal puahahah Novaşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah![]()
Kafana yatan 2 mac varsa, sapla 1 er gol misalşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah![]()
O silineli yıllar olmuşturBana atsın restbeti çekeriz puahaha
15 dk tek mac alacagina 2 mac 45 dk sec 4 oranşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah![]()
Bana yapamazlar silerim piyasadanO silineli yıllar olmuştur
Sana yakışan tek maç 4 orandır dost bol şansşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah![]()
Benim konularımda bastan sona burada olanları goruruz Dost tanıdık veya yabancı Hiç farketmezbol sans bizimle olanlar yakin cevre yanihedefe ulasmaniz ümidiyle geceniz guzel olsn
İnanmiosan sor canlıya 🤣Bana yapamazlar silerim piyasadan
Tek maç garanti dostum benceşimdi 4 oran toplayıp vurmak mı mantık lı yoksa bır tek adım atmakmı arada Kaldım puahah![]()
Bak bu da dogruSana yakışan tek maç 4 orandır dost bol şans
1 k ayarlayın baglanicam canlıya ekran aticamİnanmiosan sor canlıya 🤣
Sencur senın per harıc costuBak bu da dogru![]()
Gerek yok ayarlamaya çünkü sildiler diom hâlâ inanmio delirecem1 k ayarlayın baglanicam canlıya ekran aticam