- 88,663
- 30,919
- 113
Adamı o maca bulastırdım bahıs almadan duramıyo her per yedıler paralarıadamı castro diye diye batırdın yhae
Adamı o maca bulastırdım bahıs almadan duramıyo her per yedıler paralarıadamı castro diye diye batırdın yhae
harbimi 3 peredemi girdiAdamı o maca bulastırdım bahıs almadan duramıyo her per yedıler paraları![]()
1.per benı sonrakı perler onuharbimi 3 peredemi girdi
yani 4-5k yedi bu maç1.per benı sonrakı perler onu![]()
2.5 kesın gerısını bılmıyomyani 4-5k yedi bu maç
Vah vah geçmiş olsun hocam kötü olmuş foruma girmesen daha kaarlıydınAw macından kaybımız 2,5 k
yapacak bırsey yok mac varmıVah vah geçmiş olsun hocam kötü olmuş foruma girmesen daha kaarlıydın
bakım 1dkyapacak bırsey yok mac varmı
bak sana riskli ama güzel bi maç vercem cok güvenirim en cokta bu lige bu karılara oynadım şu meksika kadınlar chivas var ortaya 3.5 üst derim ben bu maçayapacak bırsey yok mac varmı
yani hiç bir maçta banko bişey olmadı gibi 5 dk da herşey olabilir tahminimce bu maç 3-1 2-2 skor tarzıbak sana riskli ama güzel bi maç vercem cok güvenirim en cokta bu lige bu karılara oynadım şu meksika kadınlar chivas var ortaya 3.5 üst derim ben bu maça
para olsaydı ben o lige hep alırdım geçen birine bonusu basmıştım 8 orandan iy 2.5 üst iy 4.0 bitmiştiAmerıka concacafa bak ıy 1.5 ust hep
maçı yazdm yuksrı kafana eserse deneyatırım yapıp gelıyom
3 oranyani hiç bir maçta banko bişey olmadı gibi 5 dk da herşey olabilir tahminimce bu maç 3-1 2-2 skor tarzı
İdeal oran iyi vermiş gene bende 2.85 maks diye düşündüm3 oran
Vurgun olsunyatırım yapıp gelıyom
haydi bılşans umarım gol yağmuru olcak