- 17,579
- 4,946
- 113
dep dırege vurmus5,3 derken hiçde saka yapmıyorduk Enişte 200 de oraya attık bolsans
dep dırege vurmus5,3 derken hiçde saka yapmıyorduk Enişte 200 de oraya attık bolsans
6 2 6 3 gibi5,3 derken hiçde saka yapmıyorduk Enişte 200 de oraya attık bolsans
onlarda var Rıza Hocam6 2 6 3 gibi
evın 6 sı var dımı6 2 6 3 gibi
Aynen gaza gelmistirevın 6 sı var dımı
Helal olsun enişte @Shellac tan mı alıyorsun bu maçları5,3 derken hiçde saka yapmıyorduk Enişte 200 de oraya attık bolsans
bugun 1k sweette gıttı hıc vermıyor ya daha slot oynarsam sıksınler cevırmek zevvk te verdı ama gırınce koydu acısıAynen gaza gelmistir
dur daha erken acma agzını gelıyor gol1 gol 1.27 zamanında 25 k 45 dk 1.18 den yatmıştık 1 gole enişte ayıktırayım
Hep öyle diyoruzda yine yediriyoruz geven bende göt zoruyla 1k ya ciktim gittim ekstra oran icin bets10 a attim swette yedim bir güzel ekstra oranda gelmedi zortbugun 1k sweette gıttı hıc vermıyor ya daha slot oynarsam sıksınler cevırmek zevvk te verdı ama gırınce koydu acısı
Kupon bizim dost ister açarız ister kaparız enişte duvara karşı konuş diyo bizde duvarlarla konuşuyoruz artıkdur daha erken acma agzını gelıyor gol
Slavıa prag Hımmına1 gol 1.27 zamanında 25 k 45 dk 1.18 den yatmıştık 1 gole enişte ayıktırayım
As yegenSelamın aleyküm bol şanslar
aleykum selamSelamın aleyküm bol şanslar
O zman profil foton bu degildi dost bas ggazaa1 gol 1.27 zamanında 25 k 45 dk 1.18 den yatmıştık 1 gole enişte ayıktırayım