- 66,362
- 32,233
- 113
Kazanıyoz ciğer sende haklısın ne zamandır kazanmak Kelimesini kullanmadın
Kazanıyoz ciğer sende haklısın ne zamandır kazanmak Kelimesini kullanmadın
Söyle bakalım kim onlar biri @lionel astole alalım paralarımızıevwet kaybıımı karsılarmısın 5982 tl tokatladılar benı baskandan istedımvermeseydin dedi
Dogru da dedi
![]()
yok la adamada bosuna sovduk ben degılım dedıSöyle bakalım kim onlar biri @lionel astole alalım paralarımızı
İnandınmı ben inanmam ben insan sarrafıyım şak diye tanırımyok la adamada bosuna sovduk ben degılım dedı
Hadı bak ısıneKazanıyoz ciğer sende haklısın ne zamandır kazanmak Kelimesini kullanmadın
la merhametlıyız bakma sinirli adam olduguna cok kolay kanıyoz adamlar utanmasa don alıcam 50 eksik dicekNovayı dolandıramayan benle penaltı kaldı
Denıcem bı ara jdjdjdjdla merhametlıyız bakma sinirli adam olduguna cok kolay kanıyoz adamlar utanmasa don alıcam 50 eksik dicek
Bende dolandirmadim daha çalışmalarım devam ediyorNovayı dolandıramayan benle penaltı kaldı
baskan ben msjlarını takıp edıcem sen bıldırmesende ben banlıcam bakıp dedi yap bakalım bı para teklıfı dogrumu dedı baskanDenıcem bı ara jdjdjdjd
Don lazım enişte 50 bin eksikla merhametlıyız bakma sinirli adam olduguna cok kolay kanıyoz adamlar utanmasa don alıcam 50 eksik dicek
usta Yeni bi Bagster çıkmış 59.99 lazımla merhametlıyız bakma sinirli adam olduguna cok kolay kanıyoz adamlar utanmasa don alıcam 50 eksik dicek
savas konuya bı geldı korner kesıldı bıladerAstole direk mesajda yine kimin canını yakacak Allah bilir
helal olsun enıste dolandırıcı dedıgın boyle olucak carptınmı elektırık yapman lazım karsıdakınıDon lazım enişte 50 bin eksik
Biz sana bahsin iyisindrn verdik rahat kazandı sen yaşamayı değil ölmeyi tercih ettin ustasavas konuya bı geldı korner kesıldı bıladerBak buradan gelmezse ALırım paramı geri
![]()