- 28,849
- 26,739
- 113
Konyanin meram ilcesinde hatta hatta karapinardaKonyada mi
Konyanin meram ilcesinde hatta hatta karapinardaKonyada mi
Tiktak
www.instagram.com
Geçen gördüm bunu 😁😁![]()
@abuzer_komurcu_72 on Instagram: "#keşfet #keşfetteyiz #galatasaray #bayernmunich #icardi #mauroicardi #fb #fenerbahçe #futbol #sampiyonlarligi #beşiktaş #dzeko"
350K likes, 517 comments - abuzer_komurcu_72 on October 8, 2023: "#keşfet #keşfetteyiz #galatasaray #bayernmunich #icardi #mauroicardi #fb #fenerbahçe #futbol #sampiyonlarligi #beşiktaş #dzeko".www.instagram.com
bak sende buna bak 😀😀
adamlar yapıo vallaGeçen gördüm bunu 😁😁
Adam bursaliymis giren yine bize girdi![]()
@abuzer_komurcu_72 on Instagram: "#keşfet #keşfetteyiz #galatasaray #bayernmunich #icardi #mauroicardi #fb #fenerbahçe #futbol #sampiyonlarligi #beşiktaş #dzeko"
350K likes, 517 comments - abuzer_komurcu_72 on October 8, 2023: "#keşfet #keşfetteyiz #galatasaray #bayernmunich #icardi #mauroicardi #fb #fenerbahçe #futbol #sampiyonlarligi #beşiktaş #dzeko".www.instagram.com
bak sende buna bak 😀😀
Sayende haftalardır yazdığım kızın bugün mesajı beğendiğini gördüm mutlu oldum aw karısı yazsana ne begeniyon![]()
bak sende buna bak 😀😀
Sinyal yapıo tıpkı benim gibi 🚨Sayende haftalardır yazdığım kızın bugün mesajı beğendiğini gördüm mutlu oldum aw karısı yazsana ne begeniyon
Dm yanmamıs sabahtan berı burdayız!! 4 e kadar dmye donmeyen odulunu kaybeder !!
Kazananlar lıste dısıdırDm yanmamıs sabahtan berı burdayız
Adminler görefe
Bısı deılThanks canms abi