- 7,737
- 4,532
- 113
@Novasky saatlerdir takip eden arkadaşlar var herkese bence ödül daha mantıklı kaybederse emeğe yazık. Herkes kendi şansını denesin derim
Lıste harıc kımseye vermeyız gelınce ıkı adım atarızTakıp eden lıste mevcut ıkı adım atıp dostları fıxlıcez
Ben yarım takip edebilirin söylim deTakıp eden lıste mevcut ıkı adım atıp dostları fıxlıcez
kanka listeyide yaz konuya..Takıp eden lıste mevcut ıkı adım atıp dostları fıxlıcez
Burda lıstedesın ara ara baksan yeterlıBen yarım takip edebilirin söylim de
Aynısını oyna kazan dost 😁Bende takip ediyorum tipsterim 😂😂😂
Sende al kazan dostBende takip ediyorum tipsterim 😂😂😂
Kesene bereket olsun dostumRoll Basarılı olmustur Arkadaslar Hepinizin Emegine Tesekur ederım Rollcu Olarak Oy cogunluguyla Recoya Verilmiştir Konuda para muhabbeti Gecmezse SEvinirim Bundan sonrası Sayın sponsorumuz @Betcombet Destek @Shellac konu kılıt Dost
Savas aktıf deıl bı kısı azalttık harıkaListede tek kişi var @Pikaçuu![]()
Hadi aw bırak muhabbetiSavas aktıf deıl bı kısı azalttık harıka![]()
Tebrikler dostum kazancın daim olsun..Roll Basarılı olmustur Arkadaslar Hepinizin Emegine Tesekur ederım Rollcu Olarak Oy cogunluguyla Recoya Verilmiştir Konuda para muhabbeti Gecmezse SEvinirim Bundan sonrası Sayın sponsorumuz @Betcombet Destek @Shellac konu kılıt Dost
OkSavas aktıf deıl bı kısı azalttık harıka![]()
Adama yine ban yedireceksiniz durun 😂😂😂Savas aktıf deıl bı kısı azalttık harıka![]()
Payfixim incelemeye alınmış canım sıkkın 😂Sende al kazan dost![]()
Daha cekımı gelmedı sabırHadi aw bırak muhabbeti