- 19,455
- 21,971
- 113
Gitme bi yere sorun yok abartma Ordan bi tekila yap kardeşine kafam bozukO zaman ben ufaktan kaçar
Gitme bi yere sorun yok abartma Ordan bi tekila yap kardeşine kafam bozukO zaman ben ufaktan kaçar
Bizde ki para yemekle bitmez Alicim bol şansParayı yedin geldinmi slotta enişte yine mı boş
Off günümGitme bi yere sorun yok abartma Ordan bi tekila yap kardeşine kafam bozuk
Yak Bi 1000 TL enişte 😃😃😃Bizde ki para yemekle bitmez Alicim bol şans
Cıkarda bu gunesli Havalarda Golgesini kullanalımBizde ki para yemekle bitmez Alicim bol şans
Doğru dion dostum hayali para bitmez : )))Bizde ki para yemekle bitmez Alicim bol şans
Eniştenin popoda 150 tane yama Var bundan sonra yakarsa donda giderYak Bi 1000 TL enişte 😃😃😃
Enişte candır ne yapar eder bir şekilde yamaları kapatır 😃Eniştenin 150 tane yama Var bundan sonra yakarsa donda gider
Evet HocamKonu seviyeli bir şekilde ilerliyor değil mi Beyler..
Bacanak boş yapma kupon yollaEniştenin popoda 150 tane yama Var bundan sonra yakarsa donda gider
Seçilmiş kişi devam edecek sanırım 😀Ee nolcak sımdı
Son adımdı bitti dostBacanak boş yapma kupon yolla
Enişte bu Havada vantilatöre döncen sabaha kadar yellicek dona gerek yokEniştenin 150 tane yama Var bundan sonra yakarsa donda gider
@Enişte gelene kadar gayet seviyeliydi dostumKonu seviyeli bir şekilde ilerliyor değil mi Beyler..
pardon Dost popo yazacagımıza uygunsuz kelıme kullandık SorryKonu seviyeli bir şekilde ilerliyor değil mi Beyler..
TamamSon adımdı bitti dost