Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling novasky - Kasa 750 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,807
100,361
113
O sağlayıcı 1000 de 1 verir verirse cok iyi verir ama genelde hep öpüyor
Yok hikaye gelmiş 30 spine bonusa giriyo diyor sana yemin olsun dün rulete 5 bin yaptım bir oyna 3 bin den fazla gitti 1 tane bonus yok ara ödeme gene hiç yok 10 liradan cevırıyoz 3 4 lira veriyo 20 spinde bir tam Suriyeli oyunu adam koparmaya kurmuşlar

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,885
4,988
113
O sağlayıcı 1000 de 1 verir verirse cok iyi verir ama genelde hep öpüyor
Biri gecen nolimit saglayicidan birsey paylaşmıştı bi kac yorum okudum kazanc veriyor felan güsel diye bi gecede 4. We 6 tl den bi sürü oyun denedim 3k biraktim ciktim Normal pragmatic e gelip 1 k da dog da biraktim ohh mis aw :) slotun güselimi olur en iyi saglayicinin.. Neysee

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Yok hikaye gelmiş 30 spine bonusa giriyo diyor sana yemin olsun dün rulete 5 bin yaptım bir oyna 3 bin den fazla gitti 1 tane bonus yok ara ödeme gene hiç yok 10 liradan cevırıyoz 3 4 lira veriyo 20 spinde bir tam Suriyeli oyunu adam koparmaya kurmuşlar
Suriyeli oyunu ne abi 🤣

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,455
21,971
113
Madame destiny bu ara açık diye bide ben deniyeyim dedim o da çöp oyun nasıl vermiş o oyun ilginç çok kötü ara ödemesi de kotu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...