- 19,455
- 21,971
- 113
O sağlayıcı 1000 de 1 verir verirse cok iyi verir ama genelde hep öpüyorAli oyun 1000x e çalışıyor hep ama nasıl bin x girdiğin gibi yok seni bi 5 bin paralıyo sonra 1000 tl verip gönderiyo
O sağlayıcı 1000 de 1 verir verirse cok iyi verir ama genelde hep öpüyorAli oyun 1000x e çalışıyor hep ama nasıl bin x girdiğin gibi yok seni bi 5 bin paralıyo sonra 1000 tl verip gönderiyo
Yok be kardeşim Netflixten bi kac film bakayim..25 betten Bonusa girdi galiba bolsans
Abi o oyun çok degişik kuru kafalar ahtapot felan var x atıyorBende ona uydum cursead seas diye bi aptal oyuna dadandım mafetti kasayı ne iyi ödemesi pragmaticden betermiş
Geçen güzel olsun dostYok be kardeşim Netflixten bi kac film bakayim..
Bi mesajlara bakarsan sana zahmet hocam 🙂Çekim daha gelmedi
Hizli ve öfkeli 10 var altyazılı filmakinesi HD görüntü tavsiye ederim dostYok be kardeşim Netflixten bi kac film bakayim..
Gelir dost kazandın ya o bize yeterÇekim daha gelmedi
Yok hikaye gelmiş 30 spine bonusa giriyo diyor sana yemin olsun dün rulete 5 bin yaptım bir oyna 3 bin den fazla gitti 1 tane bonus yok ara ödeme gene hiç yok 10 liradan cevırıyoz 3 4 lira veriyo 20 spinde bir tam Suriyeli oyunu adam koparmaya kurmuşlarO sağlayıcı 1000 de 1 verir verirse cok iyi verir ama genelde hep öpüyor
Dur daha yeni başlıyoruz 🙂Yetişemedik hayırlı olsun dostum
Biri gecen nolimit saglayicidan birsey paylaşmıştı bi kac yorum okudum kazanc veriyor felan güsel diye bi gecede 4. We 6 tl den bi sürü oyun denedim 3k biraktim ciktim Normal pragmatic e gelip 1 k da dog da biraktim ohh mis awO sağlayıcı 1000 de 1 verir verirse cok iyi verir ama genelde hep öpüyor
HmmmmmmmmmmmmmmmmmGençler para yükledim kuponu ben aticam para geçmesini bekliom gececi tayfa uyumayin
Suriyeli oyunu ne abi 🤣Yok hikaye gelmiş 30 spine bonusa giriyo diyor sana yemin olsun dün rulete 5 bin yaptım bir oyna 3 bin den fazla gitti 1 tane bonus yok ara ödeme gene hiç yok 10 liradan cevırıyoz 3 4 lira veriyo 20 spinde bir tam Suriyeli oyunu adam koparmaya kurmuşlar
Mahocum Slot oynuyor musun senYetişemedik hayırlı olsun dostum
7 ye kadar çalışıyorum burdayım abiGençler para yükledim kuponu ben aticam para geçmesini bekliom gececi tayfa uyumayin
Tamam ağabey dualarım seninleGençler para yükledim kuponu ben aticam para geçmesini bekliom gececi tayfa uyumayin
Madame destiny bu ara açık diye bide ben deniyeyim dedim o da çöp oyun nasıl vermiş o oyun ilginç çok kötü ara ödemesi de kotuYok hikaye gelmiş 30 spine bonusa giriyo diyor sana yemin olsun dün rulete 5 bin yaptım bir oyna 3 bin den fazla gitti 1 tane bonus yok ara ödeme gene hiç yok 10 liradan cevırıyoz 3 4 lira veriyo 20 spinde bir tam Suriyeli oyunu adam koparmaya kurmuşlar
Arada sırada dostMahocum Slot oynuyor musun sen