- 9,470
- 3,511
- 113
Oyunun belli bir süresi var abi denk gelirse işteMadame destiny bu ara açık diye bide ben deniyeyim dedim o da çöp oyun nasıl vermiş o oyun ilginç çok kötü ara ödemesi de kotu
Oyunun belli bir süresi var abi denk gelirse işteMadame destiny bu ara açık diye bide ben deniyeyim dedim o da çöp oyun nasıl vermiş o oyun ilginç çok kötü ara ödemesi de kotu
Yeni rollcü mü yoksa kendi paranla mı dostGençler para yükledim kuponu ben aticam para geçmesini bekliom gececi tayfa uyumayin
Aynen slot tamamen şans o veriyor bu veriyor hikayeBiri gecen nolimit saglayicidan birsey paylaşmıştı bi kac yorum okudum kazanc veriyor felan güsel diye bi gecede 4. We 6 tl den bi sürü oyun denedim 3k biraktim ciktim Normal pragmatic e gelip 1 k da dog da biraktim ohh mis awslotun güselimi olur en iyi saglayicinin.. Neysee
Rolcu dostYeni rollcü mü yoksa kendi paranla mı dost
Uzaktan okumak guzel@Pikaçuu geldi iki gözümün papatyası
Hacksaw da oyna da 30 spine 1000x garantili mahom benımArada sırada dost
Bol şansRolllculer Dm atsın çekim geldimi gönderirim
1 @JayJayOkocha
2 @abree
3 @Pikaçuu
Kasa 100 hedef 500 şekilde hedefe ulasiladimi rolcu 200 alır geri kalanı buradaki adamlara eşit şekilde bolusturur
Bi 100 de ben rica etmiştim 2738283 sayfadır falan roll içinRolcu dost
Yapma enişte adamı tuzaga attın resmenHacksaw da oyna da 30 spine 1000x garantili mahom benım
Dost sen olmasan garibanin beli bükülecek çok büyük sevaba giriyorsunHacksaw da oyna da 30 spine 1000x garantili mahom benım
Adam seni etiketledi yaBi 100 de ben rica etmiştim 2738283 sayfadır falan roll için![]()
Bol şanslar dostlarRolllculer Dm atsın çekim geldimi gönderirim
1 @JayJayOkocha
2 @abree
3 @Pikaçuu
Kasa 100 hedef 500 şekilde hedefe ulasiladimi rolcu 200 alır geri kalanı buradaki adamlara eşit şekilde bolusturur
Bu üçlü çok güçlüRolllculer Dm atsın çekim geldimi gönderirim
1 @JayJayOkocha
2 @abree
3 @Pikaçuu
Maho da para çok uyurken 50 den farm a alıyo sabaha kadar dönüyo yanındaYapma enişte adamı tuzaga attın resmen
Bizde sabaha kadar demoyla atıyoruz abi 500 den 😃Maho da para çok uyurken 50 den farm a alıyo sabaha kadar dönüyo yanında
Kesene bereket yiğidimRolllculer Dm atsın çekim geldimi gönderirim
1 @JayJayOkocha
2 @abree
3 @Pikaçuu
Garibanı çldürcen mahocum yakıcan direkt kolonya döküpDost sen olmasan garibanin beli bükülecek çok büyük sevaba giriyorsun