- 48,705
- 53,259
- 113
Bol şans kardo2 Adımlı Rolll yapacagız Takıp Zorunlulugu Vardır dakka dakkada sayılmasın ilk adım basarılı olursa 2 adımı duruma Gore Devam ederiz Bizimle olanları Unutmayız
Lütfen Maddi Talepte Bulunmayınız Bulunanları Yonetıme bildiririm VERESİYEMİZ YOKTUR
Ekli dosyayı görüntüle 533489
Bol şans takibe aldım2 Adımlı Rolll yapacagız Takıp Zorunlulugu Vardır dakka dakkada sayılmasın ilk adım basarılı olursa 2 adımı duruma Gore Devam ederiz Bizimle olanları Unutmayız
Lütfen Maddi Talepte Bulunmayınız Bulunanları Yonetıme bildiririm VERESİYEMİZ YOKTUR
eyw BopBol şans kardo
eyw dostBol şans takibe aldım
bol şanslar dost2 Adımlı Rolll yapacagız Takıp Zorunlulugu Vardır dakka dakkada sayılmasın ilk adım basarılı olursa 2 adımı duruma Gore Devam ederiz Bizimle olanları Unutmayız
eyw Dostbol şanslar dost
sagolasın dayıBol şans dost
Bol sans hocam2 Adımlı Rolll yapacagız Takıp Zorunlulugu Vardır dakka dakkada sayılmasın ilk adım basarılı olursa 2 adımı duruma Gore Devam ederiz Bizimle olanları Unutmayız
boş askıtacury maçı askı
eyw dostBol sans hocam
bida askıboş askı
Gremio 2 oldu2 Adımlı Rolll yapacagız Takıp Zorunlulugu Vardır dakka dakkada sayılmasın ilk adım basarılı olursa 2 adımı duruma Gore Devam ederiz Bizimle olanları Unutmayız