- 80,979
- 54,137
- 113
Aynen herkesin yakisikliligi kendine biz isimize bakalim puahhaherneyse Yakısıklılıgımızı bırkenara bırakalım suatım abuzerde estetikle yanımıza yaklasamasada bı albenısı olurbakıye geldi
Aynen herkesin yakisikliligi kendine biz isimize bakalim puahhaherneyse Yakısıklılıgımızı bırkenara bırakalım suatım abuzerde estetikle yanımıza yaklasamasada bı albenısı olurbakıye geldi
Turkiyede bulamadin mi aakNeyse azerbeycanlı sema beklıyo sizin gibi suradsızlara vakit ayıramam bol şans
semada vatandaslık almak ıcın Savasımı kullanmıs Savasım kendını kullandırmaTurkiyede bulamadin mi aak![]()
İskorpit anca bursa'da dönüklerle takılır suvat konuşmasın ordan hadiiTurkiyede bulamadin mi aak![]()
Aybalam gelir savasimi yalniz koymazsemada vatandaslık almak ıcın Savasımı kullanmıs Savasım kendını kullandırma![]()
puhahahahahahahahhahaAybalam gelir savasimi yalniz koymaz
Valla bu halimle beni güldür dün ya Allah fa seni hep güldürür inşallah 😀Aybalam gelir savasimi yalniz koymaz
Insalalh dost bizimde halimiz harap ama ne yapalim takiliyoz isteValla bu halimle beni güldür dün ya Allah fa seni hep güldürür inşallah 😀
Salam Savas Azerbaycan Necedir Seni bekliiİskorpit anca bursa'da dönüklerle takılır suvat konuşmasın ordan hadii
Allah sonumuzu hayır etsin be dost ne diyelimInsalalh dost bizimde halimiz harap ama ne yapalim takiliyoz iste
Azeralbaycan maci var puahahha 1 tane yemis bileSalam Savas Azerbaycan Necedir Seni beklii
aldık bakalım 1 golAzeralbaycan maci var puahahha 1 tane yemis bile
Bol şanslar dostaldık bakalım 1 gol
Hadi bol sans abuzer telefon eder artik o iş ondaaldık bakalım 1 gol
İnş arar Savassım Nicedir Kazanamıyoz DeHadi bol sans abuzer telefon eder artik o iş onda
Al al birazdan suat gel burayaaldık bakalım 1 gol
bendede kazak manıta Vardı iyiydi de cok karısıyorlar awKazaklar 3 korner kullanmis bide helal