- 21,841
- 18,548
- 113
@Fterim1905 nerdesin mls coştu
Kavga yok totem var simdi dostlar. Gidişatın sihri bozulmasın.Ula ben birşey mi dedim bro valla atıp ediyorsun takılıyoruz be ne parası ne şeyi 😔
Vallahi ben. Birşey demedim demem de egeye kendi kendine strese girdiKavga yok totem var simdi dostlar. Gidişatın sihri bozulmasın.
Kavga çıkmaz dost cumartesiyi pazara bağlayan geceler banlanmıyorum, pzarı pzt bağlayan gecelere söz veremem ama 🤣Kavga yok totem var simdi dostlar. Gidişatın sihri bozulmasın.
Dedik sana mlsde eserix diye dinlemedin gittin gene arjantine bayıldın parayı@Fterim1905 nerdesin mls coştu
Dost yanlış birşey dediysem özür dilerim yemin ederim kötü birşey demedim demem de niye alındın anlamadımKavga çıkmaz dost cumartesiyi pazara bağlayan geceler banlanmıyorum, pzarı pzt bağlayan gecelere söz veremem ama 🤣
Profil resmi özel tasarım mıGençlik yanlış yere gidiyor emekliliğimin tadını çıkarıyorum rollerden emekli bay Joe
Kasa yaptım şimdi ikinci yarılara hazırla kuponuDedik sana mlsde eserix diye dinlemedin gittin gene arjantine bayıldın parayı
Benim rekorum 7 saniye dost18 sn Dünya rekoru
Rahat ol esecezzzzKasa yaptım şimdi ikinci yarılara hazırla kuponu
Ee Joe Farkı dost bizim isim haklarımız var dedik inandıramadık adımız bi marka isim hakkı satılır.Profil resmi özel tasarım mı
Ben 7 saniyede yuvaya ancak iniş yapıyorum dostBenim rekorum 7 saniye dost
pes pese 3 kupon 20 sn de Sokan Novadır Foncu Daha iyisini Yapana kadar En iyisi Budur mualefet olanı BanlarımBenim rekorum 7 saniye dost
Yarın olabilir miyim dostpes pese 3 kupon 20 sn de Sokan Novadır Foncu Daha iyisini Yapana kadar En iyisi Budur mualefet olanı Banlarım