pachuca normelde 2-3 yapardı şimdiye ama 1 gol daha olur gibi toluca da değişik bi takım belli olmaz
pachuca normelde 2-3 yapardı şimdiye ama 1 gol daha olur gibi toluca da değişik bi takım belli olmaz
Attı iptal oldupachuca normelde 2-3 yapardı şimdiye ama 1 gol daha olur gibi toluca da değişik bi takım belli olmaz
bende sacremanto da iptal oldu sandım o kötü olmuş işteAttı iptal oldu
2 vakit geçirelim dedik onuda beceremedik dostbende sacremanto da iptal oldu sandım o kötü olmuş işte
enişte meksika-kolombiya-ekvator-arjantin-brezilya-şili-paraguay bu liglerde gol olunca ben girip direk canlı izliyorum çünkü o golün iptal olma olasılığı şu liglerde %50 %502 vakit geçirelim dedik onuda beceremedik dost
Gtne koym hepsının dostenişte meksika-kolombiya-ekvator-arjantin-brezilya-şili-paraguay bu liglerde gol olunca ben girip direk canlı izliyorum çünkü o golün iptal olma olasılığı şu liglerde %50 %50
bunlarda da böyle bişe var işte ama şuan atabilir son saniyelerde belkiEv 6 sut cekmis kaleyi bulan yok
2.yarı onlarda mala baĝlarşu new mexico maçı cok iyi maç iy 2.5 üstte olabilir iy kg var felanda