- 21,223
- 7,479
- 113
Tebrikler dost senden hiç rol nasip olmadı talibiz haberin olsun
OkTeşekkürler beyler çekim verdik 4 kişi seçeriz diğer konuda açıklarız bolsans
RolcuyuZ doğuştanGelirse 4 kişi Rollcu
Türkiye - Gürcü toplam korner 9.5 üst
Bakalım nolucak başından beri takip ettim yazdım merak ediyorum reisTeşekkürler beyler çekim verdik 4 kişi seçeriz diğer konuda açıklarız bolsans
Nerde takiptesin müslüm 1 tane mesajın varBakalım nolucak başından beri takip ettim yazdım merak ediyorum reis
abi benNerde takiptesin müslüm 1 tane mesajın var
Ben ona karışamamabi ben
yok yani benimde 1 tane deil demi abiBen ona karışamam
beni sec beni seç 😍Teşekkürler beyler çekim verdik 4 kişi seçeriz diğer konuda açıklarız bolsans
bak ben en umutsuz anında geldim ve gelmemle şansin geri döndü unutulmasın bu detay ben geldigimde kaybettigini dusunuyordunTeşekkürler beyler çekim verdik 4 kişi seçeriz diğer konuda açıklarız bolsans
Nere ye bakıyon adam kupon paylaştı 3 üncü yorum bende ilk yarı bitti yazdım bendeNerde takiptesin müslüm 1 tane mesajın var
samet dsot bence karısma abuzer abiye tavsiyeNere ye bakıyon adam kupon paylaştı 3 üncü yorum bende ilk yarı bitti yazdım bende
Sen kendin kazanmadin mi dostbak ben en umutsuz anında geldim ve gelmemle şansin geri döndü unutulmasın bu detay ben geldigimde kaybettigini dusunuyordun![]()
Ee yani takip mi bu baştan sonaNere ye bakıyon adam kupon paylaştı 3 üncü yorum bende ilk yarı bitti yazdım bende
yok 2 ftn odul kazanmistim iade dondu 4 ftn verdi onada 3 mac yazdim yatti yatacak kuponSen kendin kazanmadin mi dost