- 8,872
- 9,609
- 113
Elini cebine at biraz, dağıt şöyle bi 500 600, işi maca şansa birakma dost, paylaştikca çoğalırValla ortaklasa Ayarlayın kazanc Sizlerin benden demesi
Elini cebine at biraz, dağıt şöyle bi 500 600, işi maca şansa birakma dost, paylaştikca çoğalırValla ortaklasa Ayarlayın kazanc Sizlerin benden demesi
Hb limitNe bozacan
2001 den beri takipteyimValla ortaklasa Ayarlayın kazanc Sizlerin benden demesi
Cebimize Attık mı Nevaleye denk GeliyorElini cebine at biraz, dağıt şöyle bi 500 600, işi maca şansa birakma dost, paylaştikca çoğalır
Dostumuzun adi novaskybet olmus sen dagit elini cebine at diyosunElini cebine at biraz, dağıt şöyle bi 500 600, işi maca şansa birakma dost, paylaştikca çoğalır
Dize kadar uzaniyo diyolarCebimize Attık mı Nevaleye denk Geliyor![]()
Var forumda bozanlarHb limit
Hadi hadi reis arka cebinden cikar şöyle bi 500 600 insanlari sevindir bi dua al 😁Cebimize Attık mı Nevaleye denk Geliyor![]()
NovabetHepsiburada limitiyle yatirim yapilan siteler hangisi
3 kere iptal oldu siparisi aw, ben bozacaktımVar forumda bozanlar
Anca makara geç çözemedin işimiziNovabet
Beceremedim demiyoda3 kere iptal oldu siparisi aw, ben bozacaktım
Bende onu arıyorumVar forumda bozanlar
Sirada baskasi var onunkini bozunca sana bidaha denerizHepsiburada limitiyle yatirim yapilan siteler hangisi
5 k ne alacam Dost makarasında Degilim ps alayım dedım 10 kAnca makara geç çözemedin işimizi
O da hep iptal oluyor diye duydum baskasinin kartiyla oldugundan buyuk ihtimal3 kere iptal oldu siparisi aw, ben bozacaktım
Insan hatır gönül için bozar hersey para mi yuuuuuuuh menfaatci5 k ne alacam Dost makarasında Degilim ps alayım dedım 10 k![]()
He aw he , 2 3gun dayan sirada 2 kisi var onlari alinca sana donerimBeceremedim demiyoda