- 31,264
- 25,866
- 113
Oyle zaten ama anlamiyoO da hep iptal oluyor diye duydum baskasinin kartiyla oldugundan buyuk ihtimal
Oyle zaten ama anlamiyoO da hep iptal oluyor diye duydum baskasinin kartiyla oldugundan buyuk ihtimal
Benim yaptığım var stabil yazayım istiyorsan sitesini ordan wp den yazarsinBende onu arıyorum
Neyim ben eski sevgilin mi ? Başkalarıyla takilip bana doncekHe aw he , 2 3gun dayan sirada 2 kisi var onlari alinca sana donerim
Bizi paket etm3sin sonraBenim yaptığım var stabil yazayım istiyorsan sitesini ordan wp den yazarsin
Baskasininki geçtim bugun tekte kargoya verildi, ama şu onur cenabetinin 3 kere iptal olduO da hep iptal oluyor diye duydum baskasinin kartiyla oldugundan buyuk ihtimal
Etmez dostBizi paket etm3sin sonra
Blackkrose Benim Ortagım Ona gore konusBizi paket etm3sin sonra
Dost 1 haftada 130k bozdum 😁Blackkrose Benim Ortagım Ona gore konus![]()
2 hesap 5.5 limit var coz ikisinide bana sadece tek hesap parqsi odeBlackkrose Benim Ortagım Ona gore konus![]()
Ben ayarlatırım ney bozduracaksin sen yamuk yapmazlar2 hesap 5.5 limit var coz ikisinide bana sadece tek hesap parqsi ode
AHDKWDHKWD2 hesap 5.5 limit var coz ikisinide bana sadece tek hesap parqsi ode
CiddiyimAHDKWDHKWD
Helal Dostum Reklam Her dakka ReklamPiyasada suan en saglam iki bozumcu var @Novasky ve blackrose 😁
Aga durduk yere hasım sahibi olmayak bakBen ayarlatırım ney bozduracaksin sen yamuk yapmazlar
Ciddiye almiyo tskHelal Dostum Reklam Her dakka Reklam![]()
Bende dahil miyimValla ortaklasa Ayarlayın kazanc Sizlerin benden demesi