- 80,979
- 54,137
- 113
Dost para yansidiysa macimizi verelim dost arkadaslarda onaylarsaBlackkrose Benim Ortagım Ona gore konus![]()
Dost para yansidiysa macimizi verelim dost arkadaslarda onaylarsaBlackkrose Benim Ortagım Ona gore konus![]()
blackkrose ayarlıcak ona pasladım o benden az kazanmısCiddiye almiyo tsk
sizi beklıyomDost para yansidiysa macimizi verelim dost arkadaslarda onaylarsa
Kanka dm den atayım sitenin şeyini ben ortalama 2 3 k bozum yapiyorum aylık kendimden totalde 5 k yapıyorumAga durduk yere hasım sahibi olmayak bak
Holon maci ikinci ceyrek üst acilir 1 2 dk ya benim tercih bu @Novasky betDost para yansidiysa macimizi verelim dost arkadaslarda onaylarsa
Bence takip edenlere böl abi yani siz nasıl derseniz tabi ben dahil değilim bu arada katmayın takip ederim desizi beklıyom
Acildi 41Holon maci ikinci ceyrek üst acilir 1 2 dk ya benim tercih bu @Novasky bet![]()
Yok kupon yapicazBence takip edenlere böl abi yani siz nasıl derseniz tabi ben dahil değilim bu arada katmayın takip ederim de
Eyvallahblackkrose ayarlıcak ona pasladım o benden az kazanmıs
At biKanka dm den atayım sitenin şeyini ben ortalama 2 3 k bozum yapiyorum aylık kendimden totalde 5 k yapıyorum
Reis bozum yapmadan dualar aliyoruz,bozumu yapiyoz, sonra millet kumarda parayi yiyince beddua alıyoruz nasil iş 😁blackkrose ayarlıcak ona pasladım o benden az kazanmıs
olum adam ayarlıcak senin işini paralancak aksam aksam
@Shewinsko@GedsonFernandes listeyi dok bakalım o adamlarda hem fıkır olsun lar
@SULLY Hallet DostReis bozum yapmadan dualar aliyoruz,bozumu yapiyoz, sonra millet kumarda parayi yiyince beddua alıyoruz nasil iş 😁
Ya yok sırada müşteri var yok ondan sonra seni alcam 2 kişi onunde falan ney bu berber sırası mi hem 3 kere denedi iptal oldu güvenlik sebebiyle eedilerolum adam ayarlıcak senin işini paralancak aksam aksam
Öyleyse blackrose ayarlarsınolum adam ayarlıcak senin işini paralancak aksam aksam