- 47,893
- 52,698
- 113
Dogru diyon dost @nişantaşı sal bakalım 1 k hedef 100 k geri 1250 veririmSenin ben kafana sıcayım nısantası dıyo adam sen 300 diyon 500 den açsana ihaleyi dayın kalbi yaptırdı duyguları değişti her türlü koparırdık
Dogru diyon dost @nişantaşı sal bakalım 1 k hedef 100 k geri 1250 veririmSenin ben kafana sıcayım nısantası dıyo adam sen 300 diyon 500 den açsana ihaleyi dayın kalbi yaptırdı duyguları değişti her türlü koparırdık
Kafası karışır sımdı 1250 atar dayın ufak hesaplara gırmez cokDogru diyon dost @nişantaşı sal bakalım 1 k hedef 100 k geri 1250 veririm
Bak sen enişteyeKafası karışır sımdı 1250 atar dayın ufak hesaplara gırmez cok
Helal dost forumun realdanger i sen misinKanguruya sponsor olun rol yapalım hep beraber kazanalım beyler
Çok komiksin enişteHelal dost forumun realdanger i sen misin
Dayıma Belçika’dan çikolata göndercem haftaya leopar hediye paketliTmm attim ypsin roll sandvicmi yapioo ben.viski icccem az
Teşekkür ederimÇok komiksin enişte
Önden yerimi aldım bu sefer 😁🍀🤞🤞Tmm attim ypsin roll sandvicmi yapioo ben.viski icccem az
Dukkani oldugu gibi sattimDayıma Belçika’dan çikolata göndercem haftaya leopar hediye paketli
Datcadan ev aldimDukkani oldugu gibi sattim
Dayı bu kalp bitirdi seni iyice sakınlestın ayak çukura girdi gibi tribe soktun kendiniDukkani oldugu gibi sattim
Goruyon mu enişte nasıl piyasayı canlandirdik@keskin4455 hg dayı kanguruya sponsor oluyor abileri bu gece
Tam tersi kalp yeniledi beni ufkumu actiDayı bu kalp bitirdi seni iyice sakınlestın ayak çukura girdi gibi tribe soktun kendini