- 22,226
- 6,962
- 113
Ben dk 40a kadar izliyim şu maçı
Aynı dedesi gibi aw karısıulan bırtane atında 2 de seriden gelsin Prenses cok fena yaptı 2 gundur
Onun MKulan bırtane atında 2 de seriden gelsin Prenses cok fena yaptı 2 gundur
E atsın abi elinden mi tuttukŞili oyle bır lig ki 3 dakkada 5 gol gormustur bu gozler diyorum ya bak dep atsın iy 1,1 biter![]()
Prenses le sugara bıraktıgımız parayı gorsen ooo abi az basmıssın sılıye dersınAynı dedesi gibi aw karısı
Dedesinin de MK 4k kredi çektik kayıp serisi 40a kadar gitti 8 defa da 40 kayıp serisi dedi 🤬🤬🤬🤬🤬Aynı dedesi gibi aw karısı
Aga yanlış anlama da sen kazanamqzsın, geçen piabella desteğine yazdığını gördüm 100 tlden 30 tur satn almak ne demek , biraz daha oynama stilini geliştirmen gerekDedesinin de MK 4k kredi çektik kayıp serisi 40a kadar gitti 8 defa da 40 kayıp serisi dedi 🤬🤬🤬🤬🤬
kredi Sakat dostum Hemde cok sakatDedesinin de MK 4k kredi çektik kayıp serisi 40a kadar gitti 8 defa da 40 kayıp serisi dedi 🤬🤬🤬🤬🤬
Oraya gitti işte reis bu dediğim nabayım vermiyor belki 2.3 K verir diye alıyorum ama yokAga yanlış anlama da sen kazanamqzsın, geçen piabella desteğine yazdığını gördüm 100 tlden 30 tur satn almak ne demek , biraz daha oynama stilini geliştirmen gerek
Öyle abi vallakredi Sakat dostum Hemde cok sakat
okadar Prenses sugar oynarım birkere max winn alamadım oına yanıyorum sugarda birkere 50 frespine 4,5 k aldım okadarOraya gitti işte reis bu dediğim nabayım vermiyor belki 2.3 K verir diye alıyorum ama yok
50 spin 4.5 K kahve abi bunlar ne diyeyim ki max win alalım diyoruz 1tl betten onu bile vermiyorlarokadar Prenses sugar oynarım birkere max winn alamadım oına yanıyorum sugarda birkere 50 frespine 4,5 k aldım okadar
Hayırlısı olsunBu işlerden bize hayır ak şu büyük dedem bi ölse de ev bana kalsın köye taşıncam bağ bahçe mis
Geçmiş olsun abi+3 verdi patates olduk dep atsaydi birşeyler olurduda