Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Novasky - Slovenya 2

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.00

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,352
194,028
113
Rulet matematıksel olarak ne kadar çok koyarsan o kdar çok kaybetme ihtimalin yüksek dost oyunu takıp edıcen verıyorsa masa az sayıyla da yakalanır
Dost benim senelerım rulette gecmıs 2 sayıyla kaç kez 400-500 luk pul yakalamısım
Öyle çevrede arka arkaya denk getirmek zor aşağı koyarsın yukarı atar yukarı kıyarsın aşağı atar
Sen 2 el kasa atarsın alır çıkarsın öyle oynuyon muhtemelen
matematiksekl olarak çok denedim birşey çıkmadı
en son dediğine katılıyorum
yüksek oynuyorum toplu 5 el de verirse alır kaçarım
ama genel olarak bunuda oynadığımzıda 10 kere yatırsak 3 kere güzel çıakrız
diğer türlü zorluyruz

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Rulet matematıksel olarak ne kadar çok koyarsan o kdar çok kaybetme ihtimalin yüksek dost oyunu takıp edıcen verıyorsa masa az sayıyla da yakalanır
Dost benim senelerım rulette gecmıs 2 sayıyla kaç kez 400-500 luk pul yakalamısım
Öyle çevrede arka arkaya denk getirmek zor aşağı koyarsın yukarı atar yukarı kıyarsın aşağı atar
Sen 2 el kasa atarsın alır çıkarsın öyle oynuyon muhtemelen
kackere 31 arkası 18 attın He Enişte

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,576
100,119
113
matematiksekl olarak çok denedim birşey çıkmadı
en son dediğine katılıyorum
yüksek oynuyorum toplu 5 el de verirse alır kaçarım
ama genel olarak bunuda oynadığımzıda 10 kere yatırsak 3 kere güzel çıakrız
diğer türlü zorluyruz
Sen ligting oyna dost kasa atıyorsan ben ligtimgte 3 sayıyla 300 500x yakaladım sadece 3 sayıyla 500x 300 200 yakalıyorsam
Bu oyun rtp sini dengelemek için o an verecektir demek
Eğer masa alıyorsa arka arkaya 10 kez para yukleyıp 1 kez alamadığım da oldu
Enişte kızıyo hemen 3500 le 1 top sokamadık diyo diyom bu bir şey değil sen bizi nasıl paraladıklarını görsen evde ne cam kalır ne çerçeve

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,352
194,028
113
Sen ligting oyna dost kasa atıyorsan ben ligtimgte 3 sayıyla 300 500x yakaladım sadece 3 sayıyla 500x 300 200 yakalıyorsam
Bu oyun rtp sini dengelemek için o an verecektir demek
Eğer masa alıyorsa arka arkaya 10 kez para yukleyıp 1 kez alamadığım da oldu
Enişte kızıyo hemen 3500 le 1 top sokamadık diyo diyom bu bir şey değil sen bizi nasıl paraladıklarını görsen evde ne cam kalır ne çerçeve
30 katı olayıı sıkıntı orada İhtiyar

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,576
100,119
113
her turda Farklı program Calıstırıyor Enıste baska acıklaması yok Ulan Evo
Aynen sürekli değiştiriyorlar sistemi ama genel mantık rtp üzerine slot ta nasıl 100 alıp 5 veriyorsa burada da verecegı vakit en yuksegıne sokar hiç görmedik ama görürüz elbet gönen tarafında ip i yakalayamıyormus Evo

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,576
100,119
113
Atsın bakalım Dostumuz 30 k Denıyelım enıste cok sayı alan alıyormu almıyormu :D
Bak shellac a hikaye gelir enişte ne söylese yanına giriyor görse dicek ihtiyar nasıl tutturuyon her seferinde açsın bı Discord yayını 50 bin yüklesin yapalım 5 dk da 5 milyon enişte

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Bak shellac a hikaye gelir enişte ne söylese yanına giriyor görse dicek ihtiyar nasıl tutturuyon her seferinde açsın bı Discord yayını 50 bin yüklesin yapalım 5 dk da 5 milyon enişte
Acsın Bakalım Sesi kapatsın problem yok :D