- 8,683
- 2,998
- 113
yazdım sana detayıbu kırmızıyla Yazdıgın arkadasla ne problemın oldu Dost ayıptır sorması ama
yazdım sana detayıbu kırmızıyla Yazdıgın arkadasla ne problemın oldu Dost ayıptır sorması ama
Ozel deılse banada yaz meraklı adamımyazdım sana detayı
dm komple gitti benimyazdım sana detayı
oyalıyor arkadaş ya iyilik akımıdm komple gitti benim
Son adımlarda Son gollerden Kacan Paralarla Bi S2000 Parası Gitmiştir Sadece 3 gundeBugun demi wonladin,teprikler...nezaman takip etsem seni,,son adımda patlıyor..bugün ve dun serbest bıraktım kazanıyorsun dddD
Teprikler
Anladımoyalıyor arkadaş ya iyilik akımı
Biliyom gardasim üzüldük birlikte,bizimde tütün paralarimiz gitti ddDSon adımlarda Son gollerden Kacan Paralarla Bi S2000 Parası Gitmiştir Sadece 3 gunde
birgun koyucam Ama az kaldı 1 m 2m hissediyomBiliyom gardasim üzüldük birlikte,bizimde tütün paralarimiz gitti ddD
O yüzden serbest bıraktım seni takip etmiyom ki kazan dD
Hmmbirgun koyucam Ama az kaldı 1 m 2m hissediyom
Sohbetım olan adamlara Zenci Manıta gonderıcem
Ben almim kendimr güvenmiyorumSohbetım olan adamlara Zenci Manıta gonderıcem![]()
Öğün takipte olmalıyım ddDbirgun koyucam Ama az kaldı 1 m 2m hissediyom
Olsunda zenci olsun ddDSohbetım olan adamlara Zenci Manıta gonderıcem![]()
zenci manıta iyiymiş Hiç nasıp olmadı ama birgun olur olmadı Gabona GiderizOlsunda zenci olsun ddD
Benim binada surusuylezenci manıta iyiymiş Hiç nasıp olmadı ama birgun olur olmadı Gabona Gideriz
Ulke Neresi Onemlı olan oooBenim binada surusuyle
Birleşmiş Arap milleti gibi...Somali Afrika susan Afgan ırak Çinli hepsi varBenim binada surusuyle
Sen Monte Carlo ve laswegas zencisini ariyosun anladımUlke Neresi Onemlı olan ooo
pp de kı gıbı varsa 1 aylık masrafın bendenSen Monte Carlo ve laswegas zencisini ariyosun anladım))