- 48,705
- 53,259
- 113
Anapara bizim enişte okadarda değil 😂Kelle başı 3 er mi enişte ben öyle anladım
Anapara bizim enişte okadarda değil 😂Kelle başı 3 er mi enişte ben öyle anladım
Quito maçı varmış be dayim ona vuraydik keskeBol şans dost
Gelmezse keskin dayıdan mı alıyoruz parayı enişte orayı söylememişsinAnapara bizim enişte okadarda değil 😂
la şaka bi yana 2022 yazıyor o zaman demekkı battık toparladıkKaybolan yıllarımız harıc her şeyi buluruz dost
Soyluyen herzaman sigortacidir enişte bolsans 450 vurduk 550 alırız dayimidlzdanGelmezse keskin dayıdan mı alıyoruz parayı enişte orayı söylememişsin
Sıkıntı yok dost yine çıkarsın sporda böyle batan dedeye hiç girmesin ama ayıktırsyımla şaka bi yana 2022 yazıyor o zaman demekkı battık toparladık
bi daha ayaga kalkmışız yıne ekım kasım gibi 200 küsür vardı ordan -140a düştük
vay awk resmı attın moralım bozuldu enişte
Verdipenaltı var enişte macta
vara gittiler
Ben sana dep dedim sen genel almışınQuito maçı varmış be dayim ona vuraydik keske
başkanın yuzu guldu enişte bu mesajaŞu alttaki lara linkine günde 100 kere tıklıyorum anacığını satayım Ekli dosyayı görüntüle 525739
Enişte bugün hep kazandiriyoruz tebriklerTebrıkler keskin dayı
Aynen dayı oranın oranı 3.20 ydi nerden baksan kelle başı 100 er oynar kime kesicez bu faturayıBen sana dep dedim sen genel almışın
Neyse tebrikler
oda geldı dost 1-0Quito maçı varmış be dayim ona vuraydik keske
Google dan kazanır aramalardan sadece Google adsten eğer üstüne düşüyorsabaşkanın yuzu guldu enişte bu mesaja
tıklayınca kazanıyor mu acaba
450 liraniz var bende devamsa devam ederim dayı 😂Enişte bugün hep kazandiriyoruz tebrikler
Kazandırıyoruz ama ziraatte 33 kuruş var dayı nasıl yapıcazEnişte bugün hep kazandiriyoruz tebrikler