- 90,562
- 100,110
- 113
Yemledik Lugoj u ama eli sıkı belli ki zamanında fazla paralanmış 1000 lik koparamadıkEnişteye 500 gelmemiş lugoj atsaydin 500 de sana gelirdi şimdi 😂😂
Yemledik Lugoj u ama eli sıkı belli ki zamanında fazla paralanmış 1000 lik koparamadıkEnişteye 500 gelmemiş lugoj atsaydin 500 de sana gelirdi şimdi 😂😂
Şuçlusu da biz oluyoruz orası ayri.meseleEnişte bizden habersiz yemez para 😂
Fixbette bonus buy varmış enişte 400 tllYemledik Lugoj u ama eli sıkı belli ki zamanında fazla paralanmış 1000 lik koparamadık
Verdi köpekte 200 vermısFixbette bonus buy varmış enişte 400 tll
400 de bize verdi cevrimi ne bununVerdi köpekte 200 vermıs
İlk te uzattı daha 3 spin 2 tane de 3x attı kafaya 140 lira para verdi itten köpekten hayır gelse bunca zaman gelirdi enişte bol şans
@Novasky eniştemizin köpeklerle fantezisi varmıs haberimi yok aeawawwawawwwwwaeaeVerdi köpekte 200 vermıs
İlk te uzattı daha 3 spin 2 tane de 3x attı kafaya 140 lira para verdi itten köpekten hayır gelse bunca zaman gelirdi enişte bol şans
Destek hep kalabalık fixbetin zaten ana baba günü 500 den aşağı açmıyorlar canlı destek sayısını senden kıllanıyorum 500 ü görünce siteyi sen açtıysan bilelim enişte400 de bize verdi cevrimi ne bunun
Teşekürler koftecimTerbiyeler asabi
O kuşçu koparıyor kafaları prenses vermeyınce@Novasky eniştemizin köpeklerle fantezisi varmıs haberimi yok aeawawwawawwwwwaeae![]()
Tebrik ederim dostumDeinze - Patro maçı genel 2.5 ust
Teşekkürler dostTebrik ederim dostum
Bu nova tefecıden beter geçen 10 bin aldık 22 bin geri ödedik hikaye de ödeme günü silah paylaşıyor hep bizi mi zarflıyor artık bilmiyorum sully man
Beni iplemiyo başka tefeci varsa yolla dmden gelsinBu nova tefecıden beter geçen 10 bin aldık 22 bin geri ödedik hikaye de ödeme günü silah paylaşıyor hep bizi mi zarflıyor artık bilmiyorum sully man
Yok bulamıyoruz bulsak bizde alcaz nova dan alacağına Sedat pekerden al daha iyi onlar bari cenaze masraflarını da üstleniyormuşBeni iplemiyo başka tefeci varsa yolla dmden gelsin
Bana faiz koymaz ama mesaj atıp iplenmemek daha çok koyuyo sıkıntı yok bende aynısını yapcamYok bulamıyoruz bulsak bizde alcaz nova dan alacağına Sedat pekerden al daha iyi onlar bari cenaze masraflarını da üstleniyormuş
Paralar bozulmasın aralar sully 2 kumarbazın arasını ya para ya prenses bozarBana faiz koymaz ama mesaj atıp iplenmemek daha çok koyuyo sıkıntı yok bende aynısını yapcam