- 48,705
- 53,259
- 113
Eyw dostBol şanslar
Eyw dostBol şanslar
Deme yaaSağol abi. Yakın biri için iki gündür hastanedeydim.Süreci atlattı şükür.Yalandan iyi gözüküyoruz,halimize şükür . Sen nasılsın
Sakin ha bana rol yaptırmadan ceza evine gitme,,sırf seni bulmak için banka soyarim bak...içerde takiliriz ddDHerneyse 7 gün daha buralardayiz ondan sonra bursa kapalı cezaevi teslim olacağım kupon gelirse burada alan 1.2 kişiye Roll yaptiririz öğleden sonra h.sabahlar beyler
Yaptırır gideriz ozaman ben kaçtımSakin ha bana rol yaptırmadan ceza evine gitme,,sırf seni bulmak için banka soyarim bak...içerde takiliriz ddD
Sırf ceza evine gitme diye bende rol yapmamYaptırır gideriz ozaman ben kaçtım
Bende katıldım bunaYaptırır gideriz ozaman ben kaçtım
CiddiyimSırf ceza evine gitme diye bende rol yapmam))))
şaka bı yana ciddimisin gardasim ya...;![]()
Bol şans dakika 66 umarım gelirA.Bucaraman - Millonarios Genel 0.5 üst
Kolombiyada adamlarımız var dost kasa varsa al ufaktan sende kazancı atarsın bana 😂Bol şans dakika 66 umarım gelir
Yapma ya . Ciddiyse üzüldümHerneyse 7 gün daha buralardayiz ondan sonra bursa kapalı cezaevi teslim olacağım kupon gelirse burada alan 1.2 kişiye Roll yaptiririz öğleden sonra h.sabahlar beyler
Allah yardımcın olsun reisim tez zamanda seni kavuştursun sevdiklerineCiddiyim
Zaten gidicektik biraz erken oldu işin kötü tarafi yazın başında girmek sıkıntı yapacak birşey yok aliskiniz dost giriyoruz çıkıyoruz girmek marifet değil ama etrafta yavsak çok olunca bizde sınırlı olunca başımıza açıyoruz boyle dertler
MK. Böyle işin,,ne işin var gardasim,,çık gel yanıma etrafımda dünya kadar mülteci var her ırktan,,arada kaynar gideriz...zaten borclardan dolayida beni de atacaklar bu gidişle içeri...o yüzden ..yalan Dünya'da itler yüzünden cezaevinde ne işin var ;((Ciddiyim
Zaten gidicektik biraz erken oldu işin kötü tarafi yazın başında girmek sıkıntı yapacak birşey yok aliskiniz dost giriyoruz çıkıyoruz girmek marifet değil ama etrafta yavsak çok olunca bizde sınırlı olunca başımıza açıyoruz boyle dertler
AminAllah yardımcın olsun reisim tez zamanda seni kavuştursun sevdiklerine
Aman sen yine kendini bil dikkat et yavşaklar temizlemekle bitmez rabbime yönel dua et
Bizde duamızı eksik etmeyiz söz
Dakka 66 money yok ben de şimdiKolombiyada adamlarımız var dost kasa varsa al ufaktan sende kazancı atarsın bana 😂