- 45,373
- 28,753
- 113
Bol şans kardo . Ceviz suluyorum. Ara ara bakacağım.
Bol şans kardo . Ceviz suluyorum. Ara ara bakacağım.
Abuzer gidti bizim sigaraHelal asabi havuzdan dağıtma ben kimseye rol yaptırmıyom artık kendinden ver
Niye bu saatte dostBol şans kardo . Ceviz suluyorum. Ara ara bakacağım.
dm acıver bopBol şans kardo . Ceviz suluyorum. Ara ara bakacağım.
Niye dayı @butragueno suvatım var vuruyodur ıslatır biziAbuzer gidti bizim sigara
Tarımla pek aran yok sanırım dost. Güneşte pek sulama olmaz . Gece soğukluğunda daha iyi sulama olur. Özellikle ağaçlarda. Akşamdan bu yana anca sıra geldi.Niye bu saatte dost
Tarımla aram var da daha çok mısır, pamuk, buğday vs dost. Ceviz ağacı sulama detaylarını bilmiodum, güzel bilgi. Kolay gelsinTarımla pek aran yok sanırım dost. Güneşte pek sulama olmaz . Gece soğukluğunda daha iyi sulama olur. Özellikle ağaçlarda. Akşamdan bu yana anca sıra geldi.
Eyvallah renktaşTarımla aram var da daha çok mısır, pamuk, buğday vs dost. Ceviz ağacı sulama detaylarını bilmiodum, güzel bilgi. Kolay gelsin
Gece rol son adımda patladıNiye dayı @butragueno suvatım var vuruyodur ıslatır bizi
Takıp Edemesende basarılı olan rollculerden odulunu alırsın Dost@Novasky Dost ben yemek molasında denk geldim senin kupona tekrar tebrik ederim, maalesef şimdi çalışcam roll takip edemem cümleten geceniz güzel olsun.
Hadi dayı boşver onu nerde bu roller yapsınlarda yolumuza bakalımGece rol son adımda patladı
Suat 'ın
Ses gelmiyor Nova viski yudumluyorHadi dayı boşver onu nerde bu roller yapsınlarda yolumuza bakalım
Eyvallah hocam baştacısın.Takıp Edemesende basarılı olan rollculerden odulunu alırsın Dost