- 10,310
- 11,819
- 113
Allah allah kupon paylaşımından nasıl çaldı şerefsizler.40 k paramızı çaldıkları için dost yoksa neden atmayalım
Allah allah kupon paylaşımından nasıl çaldı şerefsizler.40 k paramızı çaldıkları için dost yoksa neden atmayalım
Vbette oynuyordum ozaman hesapta 40 k vardı bı maç vardı ona kasa aticaktim bı baktım kasa 0 kriptoyla çekilmiş 40 kAllah allah kupon paylaşımından nasıl çaldı şerefsizler.
vbetten hala oynuyor musun dostVbette oynuyordum ozaman hesapta 40 k vardı bı maç vardı ona kasa aticaktim bı baktım kasa 0 kriptoyla çekilmiş 40 k
Bol şans@mehmetinho neye güldün dostum bizi sevmedigini biliyoruz da insan sevmediği adamın postuna bile gülmez
Şansa senin ihtiyacın var FoncuBol şanslar
Açık değildi ozaman şuan oynamiyorumvbetten hala oynuyor musun dost
bide iki aşamalı açık mıydı
Aga nasıl çekiyorlar 2 asama olmasına rağmen kesin sitenin lewuklaridir artık sağlamlarda gotu başı oynamaya basladiVbette oynuyordum ozaman hesapta 40 k vardı bı maç vardı ona kasa aticaktim bı baktım kasa 0 kriptoyla çekilmiş 40 k
Eyw dostBol sans dostum
Birdaha basarız komircuYatıışşş
He Kayseri atacak kesinn Dion yani dostŞansa senin ihtiyacın var Foncu
Yok laaa yarım saat vardı dedim canlıdan oynayim oran yükselsin diye hoş yattti zatenmaç neydi dost tüyo mu gelmişti bol şans
He heYavaş bas
Kömürcü mu zannettin sen biziHe Kayseri atacak kesinn Dion yani dost