Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Novasky - Uruguay

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
1.82

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,845
26,742
113
Çay virrrrr cewat abi sula bizi

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,845
26,742
113
Peder geçen bi diger tarafa gitti geldi doktor anjio falan biseyler geveledi randevu bakiyorum kardiyoloji için bulamıyorum esselaaaa bu sefer harbiden
Damar tikali babanin siyami ersege getir ben orda olcam kardiyolojinin en iyi hastanesi sDece kalp hastanesi

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
Damar tikali babanin siyami ersege getir ben orda olcam kardiyolojinin en iyi hastanesi sDece kalp hastanesi
Öyle bi durum değil bizimkinde sigara var geçen içtikten sonra nefesi falan kesildi ciğerler batmaya başladı kalbi faln sıkıştı gittik hastaneye tansiyon 20/18 çıktı kan değeri yüksek çıktı tansiyon düşünce yeniden kan ver kan değerine bakcaz dediler anjiyo y kadar gider dediler korktu eve geldi hemen

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,226
6,962
113
Öyle bi durum değil bizimkinde sigara var geçen içtikten sonra nefesi falan kesildi ciğerler batmaya başladı kalbi faln sıkıştı gittik hastaneye tansiyon 20/18 çıktı kan değeri yüksek çıktı tansiyon düşünce yeniden kan ver kan değerine bakcaz dediler anjiyo y kadar gider dediler korktu eve geldi hemen
Sigarayı kesin bırakmalı reis