- 15,959
- 13,171
- 113
HahahshshshEyw beyler teşekürler 1.2 arkadaşı gorucem merak etmeyin biz @Abuzerkömürcü değiliz
HahahshshshEyw beyler teşekürler 1.2 arkadaşı gorucem merak etmeyin biz @Abuzerkömürcü değiliz
Bol şans dayimVenezia maçı 2.5 üst genel
Soz bana gelirse kazanip seni de görecem renktasBol sans bjk 2.5 üst handi alacaz para yok 10k basilir![]()
Adamdır oEyw beyler teşekürler 1.2 arkadaşı gorucem merak etmeyin biz @Abuzerkömürcü değiliz
Takiliyoz laSoz bana gelirse kazanip seni de görecem renktas
Gaza gelme o maçın ne olacağı belli olmaz burası Türkiye dostBol sans bjk 2.5 üst handi alacaz para yok 10k basilir![]()
Icimden gelmisti.. shshshTakiliyoz lacok sey yapma
Eyvallah dostIcimden gelmisti.. shshsh
Dayi tsde golsuz gecti baronlarda karismaz sikintisiz gecer handi daha mantikli benceGaza gelme o maçın ne olacağı belli olmaz burası Türkiye dost
Samsun pide gibi yer rakibiniBeşiktaş yener ama az gollü olur diye düşünüyorum 0 1 0 2 gibi
Samsunun transfer yasagi var 10a1 biterBeşiktaş yener ama az gollü olur diye düşünüyorum 0 1 0 2 gibi
Yaşa dostEyw beyler teşekürler 1.2 arkadaşı gorucem merak etmeyin biz @Abuzerkömürcü değiliz
Baronlar bu maçta takla atdirirDayi tsde golsuz gecti baronlarda karismaz sikintisiz gecer handi daha mantikli bence
0 2 0 3 veya 1 3 diyorum bendeBeşiktaş yener ama az gollü olur diye düşünüyorum 0 1 0 2 gibi
Bakalim dayiBaronlar bu maçta takla atdirir