Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet OBS

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,927
3,453
113
dostlar obs anlayan varmı ya aranızda ekranı kaydı görünüyo uygulamada ama kayıt başlat denilince
çıkışı başlatma başarısız oldu detaylar için lütfen günlüğe bakın:
NVENC veya AMD Kodlayıcılarını kullanıyorsanız video sürücülerinin güncel olduğundan emin olun.
bu problemi nasıl çözeriz varmı obs den anlayan

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
dostlar obs anlayan varmı ya aranızda ekranı kaydı görünüyo uygulamada ama kayıt başlat denilince
NVENC veya AMD Kodlayıcılarını kullanıyorsanız video sürücülerinin güncel olduğundan emin olun.
kumar yayınlarına mı başlıyorsun dost

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,303
10,486
113
Ekran kartı sürücüsünü güncelle

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
şimdi fotoğraf fotoğraf anlatıcam hocam

ben mesela amd anakart ve ekran kartı kullanıcısıyım

ilk önce indirmen gereken

amd software

amd 1.jpg

neden bunu indirdik çünkü tüm ayarları yapabileceğin yegane uygulama burası. güncelllemeleride senin sistemine göre otomatik indiriyorki windosw taki gibi saçma güncellemelerin önüne geçiyor.

sonra app center kurman lazım bu nedir aslında pcnin işlemcisi amd serisiyse buda ufak destekleyicisidir. anakartının firmasıdır. onu bulman lazım mesela benimki gigabyte

ondan sonra sorunların çözülür

amd 2.jpg

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,927
3,453
113
şimdi fotoğraf fotoğraf anlatıcam hocam

ben mesela amd anakart ve ekran kartı kullanıcısıyım

ilk önce indirmen gereken

amd software

Ekli dosyayı görüntüle 958432

neden bunu indirdik çünkü tüm ayarları yapabileceğin yegane uygulama burası. güncelllemeleride senin sistemine göre otomatik indiriyorki windosw taki gibi saçma güncellemelerin önüne geçiyor.

sonra app center kurman lazım bu nedir aslında pcnin işlemcisi amd serisiyse buda ufak destekleyicisidir. anakartının firmasıdır. onu bulman lazım mesela benimki gigabyte

ondan sonra sorunların çözülür

Ekli dosyayı görüntüle 958434
halletm knk eyw