- 3,830
- 2,686
- 113
Bi şu takımdan birde ajaxtan ağız tadıyla rahat para kazanamadımms1 bekliyorum ben de cok kötü oynuyorlar
Ms gelir bencems1 bekliyorum ben de cok kötü oynuyorlar
ajaxtan bu sezon ben de hiç para kazanamadm iy 1.5 üst aldıgım her maçlarında iyları 1-0 msleri 5-6 atıp kazandılar bugün de ms 4.5 üst aldım iy 2-1 ms 3-1 bittiBi şu takımdan birde ajaxtan ağız tadıyla rahat para kazanamadım
Al bendende o kadar bro iy denedim olmadı ms denedim olmadı üst dedim patladı alt dedim patladı ajax o yüzden kendi hallerine bıraktım onları bir süredirajaxtan bu sezon ben de hiç para kazanamadm iy 1.5 üst aldıgım her maçlarında iyları 1-0 msleri 5-6 atıp kazandılar bugün de ms 4.5 üst aldım iy 2-1 ms 3-1 bitti
feyenoord maclarında iy 1.5 üst almıstım onda da feyenoord 45+2de penaltı kacırmıstı cidden 1 kere bile para kazanamadım ajaxtan
Net kaçırdı lille kaldı 4 dk yap güzelliğini o zaman broAldıralım dost
Net kaçırdı burağın pas attığı sığırlille hızlandı biraz ama zor gibi iy gol![]()
Olsa iyiydi beNet kaçırdı lille kaldı 4 dk yap güzelliğini o zaman bro![]()
Umarım onlarda şampiyon olamazİy 0.5 dan 1929 TL gitti tek gol olmayan maç Lille maçı
Geç gördüm bro saolsun arkadaş dm attı farkettim lille maçına daldıkEtkinlikte çıkmışsın
Saol bro inşallah ms olsun bari senin içingeçmiş olsun
Saol patronoIips
Sağlık olsun dost