- 16,206
- 3,175
- 113
şükret kral bende kaza yaptım şuan 400 k araba masrafı warBaya elimde para vardi kardaydim bi anda kardan eksiye düştüm iste o sıkıntı oldu yoksa çok dhaa büyük borçlarım oldu
şükret kral bende kaza yaptım şuan 400 k araba masrafı warBaya elimde para vardi kardaydim bi anda kardan eksiye düştüm iste o sıkıntı oldu yoksa çok dhaa büyük borçlarım oldu
Sana da geçmiş olsun dostşükret kral bende kaza yaptım şuan 400 k araba masrafı war
15k yaparsın insCarktan 400 cıktı puhahah ulan agladık 1xbet hemen gordu
Hep beraber kankaAh be Meto hep mi seni bulur geçen seferde 72 TLye 165 TL veren kuponun tek sayıdan gitmişti var bir şanssızlık kracaksın şeytanın bacağını az kaldı
Bol sansSalladım 2 mac
Ne kadar hızlı oynadıklarını bilsen bunların varya YouTube da aç izleBuyuk basınca farklı bsey mı oluyor suna bak kanka
NBA için analiz var mı dostum? Söyle de tersine oynayalim. Senin baremi 2 kez kırmışlar puahahaKafayı yıcem ya
Beklemede kal bomba mclarla burdayınNBA için analiz var mı dostum? Söyle de tersine oynayalim. Senin baremi 2 kez kırmışlar puahaha
Erken baslicak maçlar çabuk ol 😂Beklemede kal bomba mclarla burdayın
Sana SS atsam inanmazsin boşver. İspanya basketbol birinci lig 6.30 dakika da tam 49 sayı çıktı xusmxusnKnka 2 dk 8 sayı cıkmıstı bır baktım 50 olmus
Alt artık oynamıcamSana SS atsam inanmazsin boşver. İspanya basketbol birinci lig 6.30 dakika da tam 49 sayı çıktı xusmxusn
Ust belamizi mikti sen alt al daha iyiAlt artık oynamıcam
Kelle başı 100 lira verelim toplasın iste insanlık öldümübu kayıbı nasıl toparlayacaksın dost
Telefonu satcambu kayıbı nasıl toparlayacaksın dost
Geçen gün gtu bklu Kore ligine alt aldım. ( 3 kez başka maça üst alıp tek sayıya yattım hep. Bir kez de alt alayım dedim)Alt artık oynamıcam