- 7,406
- 4,930
- 113
cz tw 5 saatte dün sadece 1 gb kastım ewilde 1.5 gb kastım 2.5 gb toplam 11 saatSen nerede kasiyon günlük 2 gb
Koxplamı kankacz tw 5 saatte dün sadece 1 gb kastım ewilde 1.5 gb kastım 2.5 gb toplam 11 saat
Günde 2 gb kasamazsın imkansız gibi birşeycz tw 5 saatte dün sadece 1 gb kastım ewilde 1.5 gb kastım 2.5 gb toplam 11 saat
Çöp oyun kanka gerçek knight oyuncusunu bu oyunda tutamazsın yürürken bile Michael Jackson gibi kayarak gidiyor karakter ,gerçekçilik payı yokBosverin kinghti rise online 10 numara hile hurda yok ayin 10nda mobil oyun açılıyor Ekli dosyayı görüntüle 954375
Private server varmı kiyakben srocuydum kral 10yıla yakın oynadım geçen yazda oynadım 2-3 ay ama çok vakit istiyor oyüzden bıraktım
bakmıyomki en son haziranda baktım ama private oynanmaz orj serveler var Türkler yönetiyor ama anlaşmalı ana yapımcıylaPrivate server varmı kiyak
Nerde o eski 80cap 100cap persia serverii xian serveti ah ulan ahbakmıyomki en son haziranda baktım ama private oynanmaz orj serveler var Türkler yönetiyor ama anlaşmalı ana yapımcıyla
Bu nası oyun ya artık daha modernleri çıktı boşver devri geçti daha iyileri varDostlar selam 2004 2005 senesinde bu oyuna başlamıştık 22 sene geçmiş anıları öylece duruyor geçen 22 senede hiçbir şeyden o dönemki tadı ve bağlılığı alamadık.
Şimdi ara ara bakıyorum Youtubeden videolara falan ben Cypherdaydım HeaveN clanı vs vardı
Başka bir swde 000000 diye bir karakter F9devil vs vardı. Diezde ismini unuttuğum sağlam mageler vardı.
Şuan aktif oynayan var mı aranızda nasıl oyunun havası ? Yeni sw duyurusu gelirse bir ihtimal yine dönebilirim
Introsu
Urbester
TheStr0m Mage
0000000
19 sene önce yüklenen videolar. 😢😢
Nasıl oyun dediğin oyunda milyonlar dönüyor bir karakterin 3-4 milyon değeri var ve bugün nakit ihtiyacı olsa anında charını satıp nakite çevirebilir ayriyeten bu oyun sayesinde zincir dükkanlar açan evler arabalar alan binlerce insan var.Bu nası oyun ya artık daha modernleri çıktı boşver devri geçti daha iyileri var
bi +9 smite hammerını alırımNasıl oyun dediğin oyunda milyonlar dönüyor bir karakterin 3-4 milyon değeri var ve bugün nakit ihtiyacı olsa anında charını satıp nakite çevirebilir ayriyeten bu oyun sayesinde zincir dükkanlar açan evler arabalar alan binlerce insan var.
Gerçek kitler aztec ve dust 2 de dönerdi vay be gece kepenkleri indirip sabahlara kadar kit atardık abileri Yenerdik uzatmalarda 500 uzatma verirlerdi, illaki birimizin annesi babası gelip alır götürür yendiğimiz kiti kaybeder parasını öderdik 😭Dust 2 ne günlerdi be counter Ekli dosyayı görüntüle 954404
Simit anca verebilirim ☹bi +9 smite hammerını alırım![]()
haziranda 100capti server belki yükselmemiştir halaNerde o eski 80cap 100cap persia serverii xian serveti ah ulan ah