- 17,232
- 16,575
- 113
Sağlık olsun kardomLose malesef reis sağlık olsun @Oli983
Sağlık olsun kardomLose malesef reis sağlık olsun @Oli983
Kötü kaçtı yaSağlık olsun kardom
Bitti yaa 5lik atması lazımBitmek üzere çeyrek
Başaramadık abiOlmadı
Tekrar aynı maçı görünce yatacağımızı hissettim de ahengi bozmayayım dedim, demin ucuz yırtmıştık çünkü olay mahaline geri dönmeseydik jeaşkeKötü kaçtı ya
Güzelde geldi dep 4 dkya kadsrKötü gitti maç
Yapacak bişey yok herşey şansTekrar aynı maçı görünce yatacağımızı hissettim de ahengi bozmayayım dedim, demin ucuz yırtmıştık çünkü olay mahaline geri dönmeseydik jeaşke
Dep çok faul yaptı yaTekrar aynı maçı görünce yatacağımızı hissettim de ahengi bozmayayım dedim, demin ucuz yırtmıştık çünkü olay mahaline geri dönmeseydik jeaşke
Sağlık olsun neler neler gitti bu zamana kadar amaaanTekrar aynı maçı görünce yatacağımızı hissettim de ahengi bozmayayım dedim, demin ucuz yırtmıştık çünkü olay mahaline geri dönmeseydik jeaşke
Aynen onu söyledim daha iki dakika dolmuşjen erken doldurdu kötü diye faul problemine giriyor dep eli kolu durmuyor pezolarınDep çok faul yaptı ya
Öylede dostum ev sahibinde 2 eksik var diye yoğunlaştım 5 yada 6 tane serbest atış kaçırdılarTekrar aynı maçı görünce yatacağımızı hissettim de ahengi bozmayayım dedim, demin ucuz yırtmıştık çünkü olay mahaline geri dönmeseydik jeaşke