- 34,546
- 19,157
- 113
Savaş abinin abisiyim tokatlarim vallasavasabim burda bısy yapamazsn
Savaş abinin abisiyim tokatlarim vallasavasabim burda bısy yapamazsn
La abi diyip durma benden 1 yaş büyüksün bide aw :\savasabim burda bısy yapamazsn
Asia şamypiyonlar liginde an yang maçı var dep Filipin nasıl depikliyorlar depi Bi bak korelilerCanberra yine uçtu aw
Yav çocuk musun
@Daimon reis bu at kafası gelip site soruyor konuyu okursan sen içinden benim dediğimi dersin yani saygılar
Bende ona şaşırdım maç öncesi oran vermemişti eve Aw dedim bu kadar fark varmiAsia şamypiyonlar liginde an yang maçı var dep Filipin nasıl depikliyorlar depi Bi bak koreliler
Sil kendin banlancan🤣
Filipin de kendi liginde oynaşıyo demekki iş yok onlardadaBende ona şaşırdım maç öncesi oran vermemişti eve Aw dedim bu kadar fark varmi
Kore de az mal değil broFilipin de kendi liginde oynaşıyo demekki iş yok onlardada
Onun suyu ısındı ona ip ban Atacam akillanmayacak dünyadan ban yiyecekSil kendin banlancan🤣
Bugün iyiler Kore liginde iki maç var para olaydı alınırdıKore de az mal değil bro
Mobis iki perde üst olduBugün iyiler Kore liginde iki maç var para olaydı alınırdı
Aynen yoktuO maç yoktu galiba sitede ama Filipin takımı full yedek geldi
Ha o zaman normal Bi perde 40 yemesiO maç yoktu galiba sitede ama Filipin takımı full yedek geldi